2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany si připsaly třetí výhru v řadě


Branky


65. P. Kremsa , 85. P. Mach
0

Domácí hráči Chrášťan začali v posledních dvou kolech naplňovat roli favorita soutěže, když si připsali šest bodů. V tomto kole hostili tým z Pištína a tří bodovým ziskem, chtěli potvrdit předchozí venkovní výhru na půdě Dívčic. Hosté z Pištína zajížděli podruhé za sebou ven a chtěli přerušit tří zápasovou sérii bez bodu, ve které navíc inkasovali 11 branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do zápasu měli domácí Chrášťany a první poločas byli o něco lepším týmem. Hned v úvodu zahrozil přímým kopem Vomáčka, ale brankář Žák vyrazil jeho pokus na roh. Domácí byli při chuti a dvakrát v krátkém sledu se dostal do zakončení uzdravený Bahleda, bohužel pro domácí ani jeden jeho pokus neskončil za zády brankáře Žáka. První dvacetiminutovku zakončila velká šance domácího Svatoše, který se po brejku ocitl sám ve vápně hostí, ale svou šanci neproměnil. Pak hra trošku polevila, domácí sázeli na nakopávané míče a tvrdé osobní souboje. Ve 35. Minutě vyslal krásnou střelu Drozd, ale brankář Žák skvělým zákrokem nenechal jít domácí do vedení. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Druhý poločas ožila hra hostí a nebezpečno začalo být i před brankou domácího brankáře Michalce. Nejprve zahrozil Koklar, který se uvolnil a dostal se až do zakončení, ale tomu scházela větší přesnost. Za chvilku hlavičkovou v pokutovém území Kučera, ale jeho pokus jen těsně minul domácí branku. A tak udeřilo na druhé straně. V 65. Minutě domácího rozehráli přímý volný kop. K míči se dostal Zeman a jeho střelu dokázal usměrnit mezi tři tyče střídající Petr Kremsa, který byl na hřišti sotva pět minut – 1:0. Hra se poté odehrávala mezi vápny a tak se domácí dočkali pojistky pět minut před koncem zápasu. To se dostal k centru Petr Mach, který nepovedeným centrem zaskočil hostujícího brankáře Žáka a míč zapadl na zadní tyči do sítě – 2:0. Ve zbytku zápasu se už více nestalo a tak si Chrášťany připsali tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (TJ Sokol Chrášťany): "Většinu zápasu měli domácí hru pod kontrolou a výhra je zasloužená, nerodila se však lehce. V prvním poločase jsme byli o něco lepší a měli příležitosti k tomu jít do vedení, ale branky se diváci nedočkali. Druhý poločas se hra hostí zlepšila, ale do vedení jsme šli my. Poté měl Pištín dvě příležitosti srovnat, ale nevyužil je. V závěru jsme druhým gólem rozhodli o naší výhře. Celý zápas dost nepřesně a zmateně pískal rozhodčí Brom."

FC Praktic Pištín
Václav Vávra ( FC Praktic Pištín): " Opět hráči neuposlechli pokynů z kabiny a domácí byli první poločas lepším týmem. Druhý poločas už jsme hru zlepšili a vytvořili si šance, ale gól jsme nedali. Hru dost ovlivnil rozhodčí, který pískal co mu domácí řekli a několikrát musel i od domácích slyšet slova: "Ty vole, Jouzo co to pískáš". Musíme zvednout hlavy, začít hrát a bojovat, protože tým na to máme."



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
M. Michalec [-] - P. Koňařík [-] , M. Jedlička [-] , V. Mach [-] , P. Mach [-] - M. Zeman [-] , R. Drozd [-] , J. Kremsa [-] , O. Bahleda [-] - P. Svatoš [-] , J. Vomáčka [-] (60. P. Kremsa [-] )

FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - V. Vávra [-] , R. Grill [-] , L. Hromádka [-] , F. Petráš [-] - T. Kazík [-] , M. Kučera [-] , J. Hrdlička [-] - J. Čapek [-] , M. Koklar [-] , S. Uchytil [-]

ŽK: 44. R. Drozd , 75. J. Kremsa - 55. J. Čapek .
Hráči zápasu: M. Michalec , M. Jedlička .
Místo: Chrášťany. Rozhodčí: Brom Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.