1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí se s Chrášťany rozešlo smírně


Branky


0

V 7. kole III. třídy skupiny A se v Lipí představili dva týmy, které drží vítěznou šňůru. Domácí hráči ještě v sezoně neztratili ani bod a vyhráli všech pět předchozích zápasů. Hosté z Chrášťan po rozpačitém úvodu dokázali vyhrát další čtyři zápasy v řadě a tak se dal očekávat vyrovnaný souboj. (podrobnosti připravujeme)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodním oťukávání mohli jít do vedení domácí. Holinka výborně rozehrál standardní situaci z pravé strany a Kruťkovi chyběly centimetry k tomu, aby hlavou dopravil balón do hostující sítě. Domácí se přeci jen dočkali o chvíli později. Petr Kaše dostal ve 14. minutě dostatek času a volného prostoru, následně poslal uličkou balón na rozběhnutého Martina Svobodu a ten nechytatelnou ranou na přední tyč poslal Lipí do vedení – 1:0. Navrátilec v sestavě, jenž nastoupil netradičně na postu záložníka, zaznamenal již svou druhou letošní trefu. Chrášťany si v úvodním dějství žádnou vážnější šanci vypracovat nedokázaly, naopak to bylo Lipí, které mohlo jít do dvoubrankového trháku. To by ale střela Ondřeje Kaše k naší smůle nesměla orazítkovat tyč hostující branky.

Začátek druhého dějství patřil Chrášťanům, které držely balón častěji na svých kopačkách a několikrát nás přitlačily na vlastní polovinu. Z toho pramenily i šance. Tu největší měl hlavičkující Jindřich Kremsa, jeho zakončení se ale mezi tři tyče nevešlo. Stejný hráč ale o několik vteřin později složil úspěšně reparát, když si v 66. minutě naskočil na rohový kop a jeho hlavička zády k brance přelobovala Macháčka – 1:1. Lipí bylo ve druhé pětačtyřicetiminutovce směrem dopředu naprosto bezzubé, přesto mohlo jít znovu do vedení. Dělovce Petra Klečky ale chybělo několik centimetrů. V 72. minutě zahrál dlouhý balón naprosto zbytečně rukou hostující Petr Kremsa, za což ho rozhodčí „odměnil“ žlutým kartónkem. To mohlo hosty mrzet. Stejný hráč totiž o šest minut později předvedl další volejbalový zákrok a po druhé žluté putoval pod sprchy. Hlavní arbitr následně čekal na zahájení hry zhruba 5 minut, než hostující útočník dokráčel mimo hřiště a následně do kabin. Když už se opět začalo hrát, prakticky vzápětí bylo utkání ukončeno. Rozhodčí totiž k překvapení nejen přihlížejících diváků utkání ukončil již po 41 minutách. Když k tomu navíc připočteme dobu, kterou se po vyloučení nehrálo, byl druhý poločas zkrácen o zhruba deset minut. Utkání tak skončilo remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (TJ Sokol Chrášťany): "Domácí favorit ukázal své fotbalové kvality, byli jsme mu ovšem vyrovnaným soupeřem a v některých chvílích i lepší. Vzadu jsme udělali jednu chybu, kterou domácí potrestali gólem. Vyrovnání měl na hlavě těsně před půlí Vomáčka, ale míč šel těsně nad branku. Ve druhé půli jsme domácí do ničeho nepustili, po rohu dali vyrovnávací gól, po vyloučení P.Kremsy jsme se zatáhli a remízu udrželi. Zápas mohl být ještě kvalitnější, bohužel byl negativně ovlivněn mizerným výkonem rozhodčího, který si dělal co chtěl, což často vedlo k příliš tvrdé hře na úkor fotbalovosti."



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - T. Jinek [-] (63. P. Klečka [-] ) , V. Radouch [-] (52. R. Lávička [-] ) , J. Mojžíš [-] - M. Svoboda [-] , O. Kaše [-] , J. Kümmel [-] , J. Holinka [-] , D. Ivančov [-] - P. Kaše [-] , L. Kruťko [-]

TJ Sokol Chrášťany
M. Michalec [-] - M. Jedlička [-] , V. Mach [-] , P. Mach [-] , P. Koňařík [-] - J. Kremsa [-] , O. Bahleda [-] , R. Drozd [-] , M. Zeman [-] - P. Kremsa [-] , J. Vomáčka [-] (50. P. Suchan [-] )

ŽK: 72. P. Kremsa . ČK: 78. P. Kremsa .
Hráči zápasu: M. Svoboda , J. Holinka - V. Mach , P. Mach .
Místo: Lipí. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zevl Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.