Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bukovsko přišpendlilo Dívčice na dno tabulky


Branky


0

V 7. kole na sebe narazily týmy, kterým se zatím vůběc nedaří. Nováček soutěže z Dolního Bukovska po úvodní výhře nad Černým Dubem, čeká čtyři zápasy na bodový zisk. Ještě hůře na tom jsou hosté z Dívčic. Ty na podzim nezískali ani jeden bod a s jednou vstřelenou brankou jsou na posledním místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstoupily do zápasu prolomit sérii bez bodového zisku. Aktivněji začali domácí hráči, kteří se po necelých deseti minutách hry ujali vedení. V 8. minutě napřáhl z dálky kapitán domácího týmu Jiří Klika a jeho střela skončila za zády brankáře Kácala – 1:0. Domácí dál pokračovali v aktivní hře a po půl hodině přišla další branky. Hezkou akci po ose Dušek, Klika, Sebastian Švanda zakončil poslední jmenovaný a Bukovsko vedlo – 2:0. Hosté z Dívčic, ale přispěchali s rychlou odpovědí. Po rohovém kopu se hlavou na zadní tyči prosadil hlavou Vladimír Valenta – 2:1. Do poločasu se stav utkání nezměnil a do šaten šli tak o gól spokojenější domácí.

Druhý poločas začali lépe hosté. Jejich bojovnost znamenal vyrovnání v 58. minutě, když se k míči dostal Hezoučký a přesným zakončením zařídil vyrovnání – 2:2. Hra se poté přelévala z jedné strany na druhou. Více práce měl domácí brankář Trnka, ale svému týmu dlouho držel naději na bodový zisk. V poslední desetiminutovce se pak na hřišti děli věci. V 81. minutě dokonali Dívčice obrat, když autorem vedoucí branky byl Tvrzický – 2:3. Zdálo se, že tak hosté prolomí své podzimní prokletí a bodově se dotáhnout na soupeře z Bukovska. Domácí hráči, ale nesložili zbraně. V 85. minutě bylo vyrovnáno, když chybu hostující defenzivy potrestal Malecha – 3:3. Dívčice si nakonec ze zápasu neodvezly ani bod. V 91. minutě si naběhl na přímý kop Matoušek a hlavou vystřelil domácím tři body. Bukovsko tak slaví tři body po výhře 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko B
Jiří Matoušek ( TJ Dolní Bukovsko B ): "Byl to velmi upracovaný zápas, ale jsem rád, že jsme to zvládli a konečně jsme zase vyhráli. Doufám, že nás to pořádně nakopne."

TJ Mír Dívčice
Libor Waldhauser (TJ Mír Dívčice): "Výsledek je pro nás krutý. Dostali jsme samé hloupé góly. Nechápu co se děje, minulý rok jsme měli stejný tým a hrálo se o přední místa v tabulce. Zápas v Bukovsku jsme dokázali otočit z 0:2 na 3:2, ale opět po našich vlastních chybách jsme dostali během sedmi minut dvě branky."



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko B
J. Trnka [-] - J. Klika [-] , Z. Dušek [-] , D. Švanda [-] , R. Holšán [-] - S. Švanda [-] , J. Cihla [-] , V. Klečka [-] , J. Matoušek [-] - J. Mach [-] , L. Lomský [-]

TJ Mír Dívčice
L. Kácal [-] - Š. Hájek [-] , P. Ježek [-] , L. Waldhauser [-] , P. Pomeje [-] - J. Špán [-] , J. Vavroch [-] , V. Valenta [-] , L. Tvrzický [-] - P. Hezoučký [-] , V. Strnad [-]

ŽK: 53. D. Švanda - 38. L. Tvrzický .
Hráči zápasu: J. Trnka , J. Klika , J. Matoušek .
Místo: D.Bukovsko. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.