Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Úsilného vyloupil hřiště Mokrého


Branky


0

V 7. kolo přivítalo TJ Mokré tým z Úsilného. Oba týmy měli před vzájemným soubojem stejný počet bodů. Mokré v minulém kole vyhrálo na hřišti Žabovřesek, kde rozhodli třemi zásahy během prvních patnácti minut. Nováček z Úsilného doma roztřílel dalšího nováčka z Dolního Bukovska 7:1 a své nyní si chtěl připsat i první body na venkovním hřišti. (podrobnosti připravujeme)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstupovali do zápasu oslabení o středovou osu týmu, kde jim chyběli hned tři hráči, včetně distancovaného Čestmíra Alexy. V 5. Minutě musel navíc nuceně střídat Kruťko, jehož místo nahradil Hrabánek. Co se týče střídání, nezůstali pozadu ani hosté, kteří v úvodní půl hodině museli ke střídání sáhnout dokonce dvakrát. Mokrému se tentokrát příliš kombinačně nedařilo, i přesto se hráči domácích ujali vedení. Ve 22. Minutě to byl právě střádající Hrabánek, který rozvlnil síť za hostujícím brankářem Novákem – 1:0. Hráči Úsilného si ale všechen střelecký prach nevystříleli minulý týden doma s Bukovskem a do poločasu dokázali vývoj utkání zvrátit ve svůj prospěch. V rozmezí pěti minut se zapsal v obou případech mezi střelce Jakub Čada a do šaten šli spokojenější hosté s výsledkem 1:2.

Druhý poločas přinesl podobný obraz hry jako ten první. Domácí se snažili vybojovat vyrovnávací branku, ale to se jim nedařilo. Naopak nebezpečnějším týmem bylo Úsilné, ale dlouho si nevědělo rady jak překonat brankáře Norberta Alexu v domácí brance. Necelých deset minut před koncem přidali hosté třetí branku, když se prosadil Vařák – 1:3. Domácí hráči, ale nesložili zbraně a v 85. minutě zdramatizovali utkání. Na rozdíl jedné branky snížil Houska – 2:3. Mokré vrhlo všechny síly do útoku a hnalo se za vyrovnáním. Otevřených zadních vrátek, ale nakonec využili hosté z Úsilného a v 90. minutě pečetil výhru nejlepší střelec hostí Tomáš Sláma. Úsilné si tak z venku přiváží první bodový zisk za výhru 2:4. Na hřišti Mokrého navíc potvrdilo roli nejlépe střílejícího týmu, když v sedmi zápasech nastřílel nováček soutěže už 23 branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Petr Štumbauer (TJ Mokré): "Dobrý den, zápas to byl pro nás dost nepovedený. Začalo to tím, že kvůli červené kartě z minulého zápasu, chyběl před stoper Alexa a dva střední záložníci nemohli z osobních důvodů, a tak jsme hráli s různě kombinovaným středem. To bylo velice znát. Nedokázali jsme moc podržet míč, snažili jsme se to vynahrazovat bojovností, ale nebylo to ono. Zápas jsme rozehráli sice dobře, ale pak jsme začali dělat veliké individuální chyby, kterými jsme posílali soupeře do velikých šancí. Takový ten klasický zápas blbec, chcete to nějak udělat, víte jak to máte udělat a uděláte pravý opak."




Sestavy


TJ Mokré
N. Alexa [-] - L. Tancer [-] , J. Návara [-] , R. Rottner [-] , P. Štumbauer [-] - R. Holický [-] , P. Jáchym [-] , R. Beneda [-] - J. Kruťko [-] (5. J. Hrabánek [-] ) , P. Houska [-] , D. Hrádek [-]

Úsilné
R. Novák [-] - M. Danda [-] , P. Pícha [-] , J. Jírovec [-] , M. Bezděka [-] (32. D. Vařák [-] ) - P. Švec [-] , J. Čada [-] , T. Sláma [-] , S. Havlín [-] (16. D. Kokrment [-] ) - A. Baloun [-] (89. J. Ocelák [-] ) , M. Stejskal [-]

ŽK: 65. R. Holický , 65. P. Štumbauer .
Hráči zápasu: D. Vařák , J. Čada .
Místo: Mokré. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hučík Marek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.