0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Týně se diváci branky nedočkali


Branky


0

V 7. kole přivítala Týnská Olympie na svém hřišti mužstvo Žabovřesek. Domácí hráči šlapají na paty vedoucímu týmu z Lipí a v případě výhry by se na něj mohli po tomto kole bodově dotáhnout. Hosté ze Žabovřesek minulé kolo doma zaváhali a po špatném vstupu do zápasu nestačili na tým Mokrého. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání v Týně začalo s dvacetiminutovým zpožděním. Důvodem bylo, že se k zápasu nedostavil delegovaný rozhodčí Brejník a tak zápas odpískal rozhodčí Josef Brom, který byl na stadionu přítomen jako divák. Odskočil si tedy jen domů pro věci a mohlo se začít. Za Týnské béčko nastoupila nová posila z Milevska Josef Fara, který se do Týna přistěhoval a do budoucna by měl být velkou posilou. V prvním poločase nebyl k vidění žádný strhující zápas. Olympie nastoupila v novém rozestavení 4-5-1, ale to příliš efektivní nebylo. Nejvážnější šance domácích v první půli přišla po půl hodině hry, když se po skrumáži dostal k míči Vanda, ale jeho levačka skončila na tyči a odražený míč skryl v náručí brankář hostí Mádl. Hosté zahrozili rovněž jednou. Ve 35. minutě se dostal k hlavičce Jakub Hála, ale jeho pokus efektním zákrokem lapil brankář Valtr. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Do druhé poločasu se Olympie vrátila k tradičnímu rozestavení 4-4-2, ale kýžený gólový efekt to nepřineslo. Hosté z Žabovřesek dál vycházeli ze zajištěné obrany, do které se domácí hráči jen ztěží dostávali. Výjimkou byla situace z úvodu druhé půle, když balon po standardní situaci propadl ke střídajícímu Štosovi, ten si míč rychle zpracoval, ale jeho střela mířila jen do míst, kde byl připravený brankář Mádl. Domácí se nechtěli spokojit s bodem a hráli na velké riziko, po kterém vznikali velké okénka v obrané fázi. Žabovřesky měli tak několik slibných příležitostí strhnout výhru na svou stranu z brejků, ale své šance neproměnili. V samotném závěru mohl rozhodnout z přímého kopu domácí Michal Šálený, ale branku přestřelil. Zápas tak skončil zaslouženou bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom ( FK Olympie Týn nad Vltavou B ): "Žabovřesky nás hodně potrápily už v minulé sezóně a podobně nám znepříjemnily také toto utkání. Soupeř hrál z dobře zajištěné obrany, jeho hráči se po ztrátách míče poctivě vraceli a rychle k nám přistupovali, předvedli opravdu velmi zodpovědný defenzivní výkon. Naše hra byla oproti tomu bohužel pomalá, nedařila se nám rozehrávka a hlavně na začátku jsme kazili i jednoduché přihrávky. Poprvé jsme zkusili hrát v rozestavení 4-5-1, ale moc nám nesvědčilo. K naší typické kombinační hře jsme se dostávali jen zřídka a šancí jsme si také moc nevytvořili. V první půli trefil Vanda tyčku, jinak jsme ani moc nebezpeční nebyli. Ve druhém poločase jsme se vrátili k rozestavení 4-4-2, ale už jsme se do zápasu nedostali, místy to už byla z naší strany spíše křeč. Hosté klidně mohli i vyhrát, kdyby se jim povedlo dotáhnout několik brejků. Byl to celkově nepovedený zápas, i tak máme ovšem alespoň bod, třeba se nám bude na konci hodit."




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - V. Červenka [-] (46. M. Šebesta [-] ) , J. Kunc [-] , R. Ille [-] (46. R. Štos [-] ) , M. Šálený [-] - M. Al-Aita [-] , J. Brom [-] , D. Brom [-] , J. Fara [-] , J. Vanda [-] - L. Ponec [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Mádl [-] - V. Vácha [-] , J. Hüttner [-] (46. K. Drmota [-] ) , P. Pokorný [-] , J. Hála [-] - M. Velík [-] , L. Formánek [-] , J. Lapeš [-] , M. Vašíček [-] (46. M. Jokl [-] ) - J. Hála [-] , J. Pilný [-] (81. J. Horský [-] )

ŽK: 31. J. Fara - 18. P. Pokorný , 26. J. Hála .
Hráči zápasu: M. Šálený - J. Hála , P. Pokorný .
Místo: Týn nad Vlt..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.