Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištín rozhodl utkání v samotném závěru zápasu


Branky


0

V 8. kole na přivítali na svém hřišti Koloděje mužstvo Pištína. Oběma týmům se v posledních kolech příliš nedařilo a tak se dal čekat vyrovnaný souboj o každý metr hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu odpoledne se v Koloději odehrálo velmi pohledné utkání mezi domácími Koloději a hostujícím týmem z Pištína.  Obě mužstva měla jednu věc společnou, chtěli za každou cenu bodovat. Začátek zápasu nám moc šancí neukázal, první velké šance jsme se dočkali v polovině prvního poločasu a to po přímém kopu hostujícího Koňaríka, kterému domácí brankář Dvořák vychytal krásnou střelu, která mířila do pravého rohu branky. Za chvilku domácí odvrátili standardní situaci  pouze k nohám hostujícího Vávry, ale domácí brankář jeho střelu chytil. Ač měli více míč na kopačkách hosté, podařilo se udeřit domácím ze standardní situace a to i díky chybě gólmana Žáka, který si nedokázal poradit s „lehkou“ hlavičkou domácího Stanislava Miřátského – 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání, ale branky se nedočkali. Za zmínku ještě stojí Koňárikův další přímý kop, který domácí Dvořák skvělým zákrokem opět chytil. První poločas skončil lépe pro domácí a to 1:0. 

Do druhého poločasu hosté vlétli jako uragán. V 53. minutě zatáhl po straně Koňarík míč a jeho centr využil k vyrovnání Hrdlička – 1:1. Velký tlak hostů volal po další brance a té se dočkali v 65. minutě po pohledné kombinaci. Kazík prostrčil míč na veterána Koňaríka a ten se zachoval jako chladnokrevný střelec – 1:2.  Neuplynulo ani pět minut a po autu domácích zahrál v pokutovém území Grill rukou. Rozhodčí jednoznačně ukázal na desítku a tu bezpečně proměnil Brázda – 2:2.  Hosté se ale nevzdávali a bylo jasné, že si chtějí odvést plný počet bodů.  V 88. minutě Koňarík našel nádherným centrem za obranu Vávru, který zakončil kolem brankáře Dvořáka a vrátil hostům vedení – 2:3. Za stavu 2:3 hosté kontrolovali hru a do ničeho domácí nepustili. V 89. minutě Koňarík ze strany poslal centr na Koklara a ten poslal míč neomylně do brány. V tomto zápase byli aktivnější hosté a zaslouženě vyhráli 2:4.



Ohlasy k zápasu



FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Do Kolodějí jsme jeli s jasným cílem uhrát už konečně nějaký ten bod. Hráči konečně začali plnit pokyny z kabiny a předvedená hra tomu odpovídala. Po celý zápas jsme byli lepším a fotbalovějším týmem a zaslouženě vyhráli. Domácí se dostali první poločas snad jednou k naší bráně a po nepochopitelné minele našeho brankáře nám dali gól. V kabině jsme si řekli, že budeme hrát pořád stejně a to se vyplatilo. Nebýt domácího brankáře, který byl jednoznačně nejlepším hráčem svého týmu, mohl být rozdíl ve skóre vyšší. Chtěl bych pochválit celý tým za kvalitní výkon a vyzdvihnout Koňaríka, který jeden gól dal a na zbylé tři přihrál. Je vidět, že když vypustí z hlavy na chvilku ženský, tak mu to jde nejen v hospodě, ale i na hřišti. Zápas výborně řídil rozhodčí Špelina."



Sestavy


SK Koloděje nad Lužnicí
F. Dvořák [-] - A. Šejba [-] , V. Nesvačil [-] , V. Polida st. [-] , S. Miřátský [-] - F. Miřátský [-] (53. V. Grunt [-] ) , M. Machálek [-] , R. Brázda [-] , T. Kubíček [-] - O. Trnka [-] (53. F. Puchýř [-] ) , F. Švehla [-]

FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - M. Šťastný [-] , J. Marhoun [-] , R. Grill [-] , F. Petráš [-] - J. Hrdlička [-] , L. Koňarík [-] , V. Vávra [-] (89. L. Hromádka [-] ) , M. Kučera [-] - M. Koklar [-] (90. P. Bezpalec [-] ) , T. Kazík [-]

ŽK: 23. R. Brázda , 61. S. Miřátský - 32. F. Petráš , 70. R. Grill .
Hráči zápasu: V. Vávra , L. Koňarík .
Místo: Koloděje. Počet diváků: 99. Rozhodčí: Špelina Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.