Dívčice se dočkaly po osmi kolech prvních bodů v letošní sezoně


Branky


0

V sobotním odpoledni hostili hráči Dívčic tým z Mokrého. Domácí hráči se na podzim trápí a bez jediného bodu jim v tabulce patřila poslední příčka. Hráči Mokrého v posledním kole doma prohráli doma s Úsilným a tak si chtěli napravit reputaci právě půdě posledního týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu šli domácí na 110% od první minuty. Je nutno podotknout, že domácí už museli naplno bodovat. Hned ze začátku zápasu se povedlo jít domácím do vedení, díky rychlým nohám Václava Strnada, který utekl obránci a střelou na zadní tyč otevřel v 6. minutě skóre utkání – 1:0. Domácí předváděli pěknou hru a drželi míč na svých kopačkách. Hosté hrozili křídelními centry zvláště hráč hostí Štumbauer předváděl svou techniku a zásoboval útočníky dobrými centry. Brankář Dolejší byl však vždy, kde měl být a vše vychytal. Ve 36. minutě si vzal míč do parády domácí Vladimír Valenta, který z levé strany centroval tak šikovně, že míč šel přímo na branku a brankář Alexa ho neudržel a propadl mu za brankovou čáru – 2:0. Touto cestou mu patří i velký dík hráčů domácích Dívčic, když se zachoval Fair play a přiznal, že míč byl vážně za brankovou čárou. Hosté po druhém obdrženém gólu začali více hrát a na hřišti to bylo znát. Dostávali se do šancí a hrozili hlavně rohovými kopy, kdy měly hned tři po sobě. Domácí se statečně bránili. Poslední roh brankář Dolejš vyboxoval míč z malého vápna přímo na hlavu soupeře a ten hlavičkoval zpět na branku, kde si v tu chvíli zahrál na druhého brankáře Waldhauser a odhlavičkoval míč směřující do branky. První poločas už nic zajímavého nepřinesl a šlo se do kabin za stavu 2:0.

Druhý poločas byl úplně jiný od toho prvního. Hosté měli více ze hry a na hřišti to bylo znát. Hostující tým chtěl s nepříznivým výsledkem něco udělat a vrhl všechny síly do útoku. V 58. minutě se hostům snaha vyplatila, kdy domácí rozehrávali roh.  Hostující Návara vyhrál hlavičkový souboj a rozjel tak brejkovou situaci týmu Mokrého. Holický převzal míč a běžel po pravé straně do odkryté obrany, kde před brankářem nahrál Danielu Hrádkovi, který měl už snadnou práci 2:1. Hosté vycítili šanci na body a útočili čím dál častěji, ale obrana Dívčic fungovala na jedničku. Zvlášť stoper Štěpán Hájek odehrál skvělý zápas. Domácí hrozili brejkovými situacemi, kdy se do dobré šance dostal Jiří Špán a hned po něm Václav Strnad, ale ani jeden z nich netrefil branku. Uklidnění přišlo až ke konci zápasu, kdy byl faul na domácího hráče před velkým vápnem. Míč si postavil k exekuci Luboš Tvrzický, který nádherným střelou zvýšil vedení na 3:1 pro domácí.  Ke konci zápasu, se z levé strany uvolnil hostující Hrádek, který už směřoval sám na brankáře Dolejšího. Jan Bezpalec tak zatáhl za ruční brzdu a hostujícího útočníka fauloval, načež následovala červená karta. Mokrému, ale zbývalo už jen pár minut na to se zápasem udělat a tak si první body v sezoně připsaly Dívčice.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Libor Waldhauser (obránce): "Na Mokrý hrát umíme. Vždy se na toto utkání těšíme. Navíc naše situace byla už vážně mizerná a museli jsme bodovat naplno, což se naštěstí povedlo. Doufám, že teď potvrdíme body a ještě nějaké nasbíráme, než skončí podzim."




Místo: Dívčice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Brom Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.