0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice B uspěly v derby s Borkem


Branky


0

Borek přivítal na svém hřišti souseda z nedaleko vzdálených Hrdějovic. Každé derby vždy slibuje vypjatější atmosféru a větší motivaci pro všechny hráče. Vítěz tohoto derby mohl být pro leckoho překvapivý. Pravda ale leží na trávníku a tam béčko Hrdějovic vyhrálo 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Od úvodního hvizdu sudího Škuthana se hrála spíše nakopávaná než nějaký líbivý fotbal. To znamená, že mezihra nebyla u obou týmů téměř žádná a spíše se bojovalo o každý balón. Přestože se Borek dostal v prvním poločase do tří vyložených šancí, branku nedal. Nejprve postupoval na brankáře Trčku sám Mareš. Neuspěl stejně jako dorážející Hučík, který trefil pouze břevno. Následně do obrany hostů dobře pronikl Kladenský až na brankovou čáru, míč poté posílal před branku, kde ovšem úřadoval Trčka. Škoda pro domácí to byla dvojnásobná, protože kdyby Kladenský dával přihrávku svým spoluhráčům pod sebe přesněji, neměli by nejspíš se zakončením výraznější problém. Chtělo by se říci do třetice všeho zlého pro domácí, když svůj nájezd neproměnil ani záložník Hučík. 

Tomka a Netočný rozhodli o výhře hostů

Ve druhém poločasu se hra přeci jen zlepšila, ale góly to přineslo pouze hostům. Nejprve měl své dvě šance opět Hučík, po něm ještě Jordán. Zůstalo však jen u nich, neboť Trčka v brance Hrdějovic pro tento zápas zamknul klec. Když se poté naskytly šance i hostům, neváhali  a rozhodli utkání pro sebe. Nejprve se v 70. minutě prosadil stejně jako v prvním mistrovském utkání šutér Tomka. O šest minut později se prosadil také velmi dobře hrající Netočný. Když pak na Borek konečně branku vstřelil, nebyla uznána pro domnělý ofsajd. Verdikt pomezního rozhodčího rozdýchávali domácí jen těžko. Borek tak nepotvrdil tři body z venku a příště se pokusí uspět na hřišti v Dubném. Hrdějovice B přivítají Temelín.



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Marek Hučík (trenér Borku): V tomto utkání jsme bohužel neproměnili řadu dobrých příležitostí, naopak hosté měli tři a dvě z nich skončily gólem. My jsme schválně nechali utkání odehrát v neděli, přestože jsme věděli, že jejich áčko hraje v sobotu. Bohužel jsme toto derby neozdobili brankama..

TJ Slavoj Hrdějovice B
Patrik Trčka (brankář Hrdějovic): Za prvé musím říct, že jsem dnes chytil asi 4 tutovky. (úsměv) A když jsme v první půli přežili některé šance domácích, tak ve druhém poločase jsme hráli lépe než soupeř, více drželi míč a díky dvěma brankám jsme nakonec vyhráli.



Sestavy


FK Borek
J. Vítek [-] - M. Šulista [-] , J. Litvan [-] , L. Kantor [-] , L. Kolouch [-] - P. Kladenský [-] , M. Hučík ml. [-] , M. Jordán [-] , P. Vajgel [-] - D. Mareš [-] , P. Vazač [-]

TJ Slavoj Hrdějovice B
P. Trčka [-] - J. Turek [-] , M. Kolár [-] , M. Votruba [-] , F. Sýkora [-] - M. Netočný [-] , A. Pražský [-] , V. Kučera [-] , J. Beran [-] - M. Tomka [-] , M. Bárta [-]

Hráči zápasu: L. Kantor - M. Netočný .
Místo: Borek. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.