Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:15

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou přestřelku v Nové Vsi rozhodl svým hattrickem Holý


Branky


0

Nová Ves přivítala na svém hřišti Rudlofov „B“. Mladý tým hostů dělal zkušenějším borcům Nové Vsi velké problémy. Herně byl v utkání více času lepším týmem. O výhře Nové Vsi rozhodli však individuální chyby rudolfovských hráčů a jejich větší úspěšnost v zakončení, především pak autora hattricku Holého. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních deset přineslo 3 branky

V utkání padlo osm branek a ráz utkání dala hned první desetiminutovka.  Běžela teprve 2. minuta utkání a Brožka prostrčil míč mezi beky na nabíhajícího Holého a ten si již věděl rady s brankářem Brůhou – 1:0. Ofsajd systém Rudolfova, bohužel pro ně, nezafungoval při této akci dobře.  Ovšem hned z následné rozehrávky hosté vyrovnali. Míč se dostal na křídlo, následoval centr do prostoru puntíku určeného pro pokutové kopy a Sládek se z výhodné pozice nemýlil. Ovšem v 7. minutě využil přízemní centr ze strany na druhé straně Brožka a Nová Ves tak šla opět do vedení. Hosté se snažili hrát aktivně a bylo k vidění poměrně zajímavé utkání. Do poločasové přestávky branka již napadla a tak šli domácí do druhé půle s jednogólovým náskokem.

Gólové hody pokračovaly i ve 2. půli a opět dala o jeden víc N. Ves

Nástup do druhé části měli hráči Rudolfova excelentní a po zásluze vyrovnali hezkou akcí Pflegera, který šel ze strany na brankáře Františka, kterému udělal kličku do středu hřiště a do prázdné branky zakončil. Domácí brankář se poté však dva krát vyznamenal a zneškodnil dvě velké příležitosti hostů, čímž dal šanci svému týmu na vítězství. Následně se totiž projevila nezkušenost hráčů Rudolfova, když vyrobili školáckou chybu v rozehrávce, kterou bez milosti potrestal Holý střelou mezi nohy brankáře Brůhy. V 75. minutě pak vedla Nová Ves o dvě branky. Rohový kop vrátil do ohně hlavou Holzer a Holý již neměl problém míč dorazit do odkryté branky – 4:2, Holý hattrick, čepice na hřiště! Nicméně tomuto gólu předcházel nejspíše faul hráče Nové Vsi, což na hřišti vzbudilo vlnu emocí a i kvůli tomu musel trenér Rudlofova Krýdl sáhnout raději ke střídání. Hra pokračovala dále a s ní i další góly. Na 5:2 zvýšil po pěkné střele z přímého kopu Procházka a v nastaveném čase ještě kosmeticky upravil skóre hostující Pexa, který podal v celém utkání velmi dobrý výkon.  Nová Ves tak vyhrála hokejovým výsledkem 5:3, ale mladíci z Rudolfova jí byli zdatným soupeřem a rozhodně se nemají za co stydět.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč Nové Vsi): Hosté k nám přijeli se značně omlazeným týmem v porovnání s naším. V obraně jsme museli být neustále v pozoru. Klíčový byl náš gól na 3:2 po jejich hrubce, jelikož předtím měli hosté dvě jasné gólovky a nás skvěle podržel brankář. Navíc mít v týmu takového hráče jako je Zbyňa Holý je radost.

SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Pro diváky jistě zajímavé utkání, ve kterém jsme nehráli špatně. Bohužel rozhodla zkušenost domácích a především jejich lepší produktivita ve finální fázi. Před čtvrtým gólem Nové Vsi však byl evidentně náš hráč nejprve faulován.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
P. František [-] - M. Vávra [-] , D. Holzer [-] , E. Janeček [-] , V. Neumann st. [-] - L. Labaj [-] , P. Boháč [-] , Z. Holý [-] , V. Neumann ml. [-] - V. Brožka [-] , R. Procházka [-]

SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - V. Dvořák [-] , M. Pexa [-] , R. Tyrpák [-] , J. Tušl [-] - D. Říha [-] , M. Pfleger [-] , D. Nárovec [-] , T. Koranda [-] - M. Sládek [-] , J. Machovec [-]

ŽK: 44. V. Neumann st. , 51. L. Labaj - 41. T. Koranda , 84. J. Tušl , 85. D. Říha .
Hráči zápasu: Z. Holý - M. Pexa .
Místo: Nová Ves.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.