0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 10:15

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves pokračuje bez ztráty bodu


Branky


0

V klasickém dopoledním čase přivítaly Čtyři Dvory dosud neporaženou Novou Ves. Ty táhne Holý a svoji úlohu splnil i tentokrát, když jeden gól dal a na další přihrál. Hosté si tak odvezli výhru 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější byli v úvodu hosté

Na hřišti, které lemuje atletická tartanová dráha, byla prvních třicet minut jasně lepší Nová Ves. Ta nepouštěla domácí vůbec do hry a navíc měla řadu příležitostí ke skórování. Vše vyústilo v úvodní branku hostů. Opět se ukázalo, jak důležité je mít v týmu hráče, který svoji kvalitou výrazně převyšuje okresní přebor. Tím hráčem je novoveský Holý, který si pohrál na pravé straně s obránci Čtyráku a naservíroval přihrávku Neumannovi mladšímu, pro kterého nebyl problém míč dostat do správného prostoru, tedy do branky. Hosty vedení trochu ukolébalo a domácí se dostali do hry. Slepička hezky poslal míč mezi stopery hostů na Váňu, který svoji roli nezvládl, zakončení uspěchal a branku netrefil. Poločas skončil hubeným vedení Nové Vsi.

Valta odmítl zdramatizování zápasu

Druhá půlka nenabídla bůh ví jaký fotbal. Oba týmy se sice snažili, jenže většinou akce končili na nepřesnostech téměř všech zúčastněných. Přesto mohl hned v úvodu poločasu skórovat Holý, který postupoval ze strany sám na brankáře Voneše, který ho však dobře vychytal. Tisíciprocentní možnost na skórování měli domácí, když po přiťuknutí Váni netrefil z malého vápna branku Valta. Tento moment rozhodl o osudu utkání, neboť do další šance se Čtyři Dvory již nedostali. V 86. minutě navíc zpečetil vítězství hostů Holý, když proměnil svůj nájezd. Nová Ves pokračuje na vítězné vlně a neztratila ještě ani bod. Úvod soutěže tak jasně napovídá, že bude patřit k jednomu z aspirantů na postup do vyšší soutěže. Čtyři Dvory B zůstávají na bodu.   

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč Čtyř Dvorů): Nová Ves zaslouženě vyhrála. My jsme bohužel za celý zápas nezjistili, jak kvalitního má Nová Ves brankáře, neboť za celý zápas snad nemusel zasahovat. Hrajeme na co máme, snad začneme sbírat body v příštích utkáních.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - Z. Svoboda [-] , M. Maliňák [-] , J. Vančura [-] , T. Vajo [-] - T. Valta [-] , V. Slepička [-] , P. Váňa [-] , M. Sedlic [-] - O. Píša [-] , P. Snížek [-]

TJ Nová Ves u ČB
P. František [-] - J. Kohout [-] , D. Holzer [-] , E. Janeček [-] , F. Hlaváč [-] - V. Neumann ml. [-] , P. Boháč [-] , Z. Holý [-] , P. Janovský [-] - R. Procházka [-] , V. Brožka [-]

Hráči zápasu: M. Maliňák - J. Kohout .
Místo: Čtyři Dvory.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.