0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borek doma nestačil na Boršov


Branky


0

Borek nastoupil do zápasu s jednoznačným cílem zvítězit. Jenže ačkoliv je Boršov nad Vltavou nováčkem soutěže, disponuje velmi kvalitním kádrem. Utkání nakonec rozhodl jediný gól, který vstřelil hostující Šimeček. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zaplněná tribuna se branky nedočkala

Boršovu sice chybělo pár hráčů jako Šefčík nebo Filištein, ale i tak nastoupili na okresní poměry v nabité sestavě. Domácí Borek si zas vypůjčil hráče budějovické Slavie, ze kterých trenér Hučík poskládal kompletní obrannou čtyrku. Utkání tak slibovalo velmi kvalitní fotbal a to nenechalo chladnými ani fanoušky, kterých se na borku sešlo necelých sto. Předzápasové prognózy se potvrdily a hrál se nadstandardní okresní fotbal. Hned ve druhé minutě měl domácí Jordán možnost zahrávat přímý volný kop, který propadl až za obranu hostů a ani brankář Fabián na míč nedosáhl. Naštěstí pro něj se míč zastavil nejprve na tyči a hlavička Kamila Krupky poté mířila vedle jeho branky. Prvních třicet minut byl Borek velmi aktivní a herně trochu lepší než soupeř. Následně ale trochu odpadl a své šance měli i boršovští, když Pokorný tváří v tvář brankáři Pytlovi neuspěl. Martin Pytel také nechodí chytat za Borek pravidelně, ale je to velmi kvalitní a zkušený brankář. Poločasová pauza tak sloužila k vytvoření plánu, jak vstřelit gól.

Jemná teč Šimečka rozhodla o osudu utkání

Do druhé půle vyrazili aktivněji opět domácí, vytvořili si územní převahu, ale nic z toho. Naopak nebezpečně zahrozili hosté, konkrétně Müller. Ten šel sám na brankáře, ale svůj nájezd neproměnil. S přibývajícím časem bylo čím dál jasnější, že mužstvo, které vstřelí první branku, bude mít k vítězství velmi blízko. A to se také potvrdilo. V 70. minutě se k přímému volnému kopu postavil hostující Gruber, který zahrál podobně jako na začátku utkání na druhé straně Jordán s tím rozdílem, že jeho centr ještě hlavou tečoval na vzdálenější tyč Šimeček0:1. Borek tak ztrácel jednu branku, ale jeho hráči dál makali a tlačili se za vyrovnáním. Co utkání ale chybělo, to bylo více vyložených šancí. Fotbal se hrál dobrý jenže pouze mezi vápny. Největší příležitosti ke skórování, tak byly přímé volné kopy. Těch měl Borek spousty, ale buď je nezahrál nejpřesněji, nebo střely vyrazil brankář Fabián. K odraženým míčům se domácí hráči už moc nedostávali. Těsným výsledkem utkání i skončilo a Boršov tak potvrdil tři body s Mladým. Borek naopak prodloužil šňůru proher, ale za svůj výkon v utkání se rozhodně stydět nemusel. 



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Marek Hučík (trenér Borku): Před zraky početné návštěvy se hrál opravdu velmi dobrý zápas. Bohužel pro nás jsme neměli dnes kvalitní finální fázi, kdy jsme se do vyložených šancí moc nedostávali. Naše obrana fungovala velmi dobře a vyzdvihnout bych chtěl také Vajgela, který toho dnes naběhal opravdu hodně.

FK Boršov nad Vltavou
Petr Trefný (trenér Boršova): Dnešní vítězství se nerodilo vůbec lehce, kdy nám chyběli tři hráči základní sestavy, naopak Borek postavil kvalitní sestavu. Domácí se na nás ještě velmi dobře připravili. Naštěstí jsme první branku vstřelili my a tím i vyhráli utkání. Všechny kluky musím pochválit za příkladnou bojovnost.



Sestavy



FK Boršov nad Vltavou
P. Fabián [-] - J. Lísal [-] , R. Kofroň [-] , P. Češka [-] , L. Komrska [-] - J. Češka [-] , F. Pokorný [-] (90. L. Fessl [-] ) , J. Gruber [-] , L. Soukup [-] - T. Müller [-] , J. Šimeček [-]

ŽK: 41. P. Kladenský - 18. P. Češka , 36. J. Gruber .
Hráči zápasu: D. Vondroušek , P. Vajgel - P. Fabián , J. Gruber .
Místo: Borek. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šafránek Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.