0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 14:00

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podprůměrný zápas skončil bez branek


Branky


0

Neplachov přijel na hřiště v Dubným s nadějí bodovat, neboť domácím sepříliš nedaří zatím. Na konci utkání byli spokojeni oba týmy nejspíš podobně, když si připsaly do tabulky po bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl...

Jankov byl trochu ve svízelné situaci, když ve stejný čas hrál jejich A tým i dorostenci. Zápas musel být z původního termínu přesunut na neděli kvůli hasičské soutěži. Pravdou tak je, že před utkáním nemohl nikdo čekat ofenzivní fotbal se spoustou krásných akcí. Ani jednomu týmu se příliš zatím nedaří. Nicméně svoji důležitost utkání mělo velkou vzhledem k bojům o záchranu.  Jankov i Neplachov se tak zaměřili především na defenzivu. Začátek měli lepší hosté v tom smyslu, že více drželi míč na svých kopačkách. Do zakončení se ale neplachovští buď nedostali vůbec, nebo byly jejich střely zblokovány. Domácí se pak zásluhou Šindeláře a Hejdy pokusili ohrozit branku Dvořáku, jenže ke gólu to také nevedlo. 

...druhý poločas jakbysmet

V druhé půli se obraz hry nezměnil. Ani jeden z týmu nechtěl první inkasovat. Domácí často využívali krajní záložníky – rychlíka Hejdu a jedinou posilu z A týmu Mizeru. Domácí zkoušeli vsítit úvodní gól i ze standardních situací a využít své výškové převahy. Neplachov potom vyrobil velkou chybu, když se pošpatném odkopu řítil do šance Ježek. Za ruční brzdu včas zatáhl hostující Svobodný, který za cenu faulu zastavil domácího útočníka před šestnáctkou. Následný přímý volný kop z dobré pozice mířil do zdi. Na druhé straně, při výletu mimo velké vápno netrefil skákavý balón domácí gólman Šturma, ale hostující Martin Dušák toho nedokázal využít. Ke konci zápasu se šikovně dostal do slibné pozice hostující Šafář, ale i jeho střela byla zablokovaná, stejně tak i Brčákova chvíli po té. A tak je nakonec dělba bodů asi spravedlivá. Fotbalovou kvalitu duel moc nenabídl. Za zmínku tak stojí aspoň další s přehledem odpískaný zápas v podání rozhodčího Šafránka. 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): Celý zápas se to jen "kopalo". Strašný zápas, který snad ani nemohl skončit jinak výsledkem nula nula. Bohužel jsme to trochu i čekali, nedaří se nám, hrajeme špatně. Takže bod bereme a uvidíme na Rudolfově.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (organizační pracovník Neplachova): Remízový zápas. Ani jeden z týmu si nevytvořil gólovku. Dost se bojovalo ve středu hřiště, míč na velice tvrdém hřišti hodně poskakoval. My jsme dokázali pokrýt Ježka(loňský nejlepší střelec OP), ale dopředu jsme si kvalitní střelecké pozice nevytvořili. Náš nejlepší hráč byl Pícha. Na postu předstopera posbíral většinu balónů, dokázal pokrýt velký prostor a ještě doplňoval zálohu. Navíc byl často faulován.



Sestavy


SK Jankov B
B. Šturma [-] - L. Simandl [-] , D. Rut [-] , F. Černý [-] , J. Janeček [-] - R. Hejda [-] , P. Mizera [-] , O. Maxa [-] , J. Šindelář [-] , T. Bürger [-] (76. D. Lukač [-] ) - M. Ježek [-]

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - M. Pícha [-] , B. Stolár [-] , P. Dušák [-] , L. Svobodný [-] - P. Šafář [-] , J. Brčák [-] , M. Nekola [-] , T. Míka [-] - M. Dušák [-] , P. Švec ml. [-]

ŽK: 81. P. Dušák .
Hráči zápasu: J. Janeček - M. Pícha .
Místo: Dubné. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šafránek Josef - Formánek, Švec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.