Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neplachov otočil utkání s "béčkem" Lokomotivy


Branky


0

V souboji týmů, které se pohybují na chvostu tabulky OP a měly před vzájemným zápasem shodný počet bodů, byl úspěšnější Neplachov. Jeho hráči se dokázali prosadit po změně stran pěti brankami a konečný výsledek je tak spíše hokejový - 6:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácím vydrželo pouhé dvě minuty

Pro Neplachov to byl jeden ze zápasů podzimu a tak se utkání hrálo již dopoledne současně s A týmem „Lokotky“. Domácí měli k dispozici téměř kompletní kádr, naopak hosté odehráli zápas s jedenácti lidmi. Od prvních minut se obě mužstva prezentovali útočným stylem a bylo se na co dívat. Domácí Pícha se brzo dostal několika střelám a jednu z nich v 8. minutě pohotově dorazil Petr Švec1:0. Za dvě minuty bylo srovnáno, když si domácí obránci dávali přednost tak dlouho, až toho využil Radosta a velice snadno se dostal do šance, kterou s přehledem proměnil. Neplachov měl v první půli několik vyložených šancí ke skórování, hlavně kapitán Martin Dušák, kterého dvakrát vychytal hostující gólman Dvořák. V další šanci Martina Dušáka při křížné střele zachránila hosty tyč. Stejně tak při Píchově hlavičce. Hosté se do vyložených šancí nedostávali a tak zkoušeli střelbu ze střední vzdálenosti, ale většinou nemířili přesně. Větší nebezpečí znamenali standartní situace a rohové kopy hostů, které dobře zahrával Weinreb. Právě z rohu se k hlavičce dostal Fošum, ale míč z jeho hlavy mířil těsně nad břevno domácích. Po prvním poločase byl tak zápas nadále otevřený. 

Pět gólů Neplachova rozhodlo!

Ihned na začátku druhé půle po zbytečné chybě zahrávali hosté roh, na který si naběhl nedůsledně pokrytý Fošum a zblízka otočil výsledek utkání - 1:2. Neplachovští nechtěli dopustit další domácí selhání a vrhli všechny síly do útoku. Ve 48. minutě bylo srovnáno, když po Píchově přihrávce kapitán Dušák přehodil gólmana hostů. Za další minutu už domácí opět vedli. Pícha se uvolnil po levé straně a přesným centrem posadil míč na hlavu Švece3:2. Pak přišly velké chvíle Píchy. Ten svůj výborný výkon korunoval dvěma góly v rozmezí pěti minut. V 65. minutě obešel stopera a po kličce gólmanovi zvyšoval již na 4:2. V 70. minutě mu naservíroval Brčák přesnou přihrávku mezi obránce a Pícha chladnokrevně prostřelil gólmana hostů – 5:2. Konečnou podobu výsledku pak dal střídající Dychtl, který po Píchově přihrávce unikl obraně a nadvakrát překonal gólmana „Lokotky“.

 

 SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): V první půli to vypadalo na festival zahozených šancí. Vytvořili jsme si jich dost, ale proměnili jsme pouze jedinou. Naopak hosté byli efektivní a své příležitosti proměnili. Naštěstí jsme dokázali rychle odpovědět na druhý gól hostů a konečně začali z vyložených šancí dávat góly. V podstatě druhá půle patřila nám a do zakončení jsme se dostávali jen my. Góly padaly parádní. Nejlepší hráč byl opět Pícha a dobře zahrál i Petr Švec. Doufám, že nás tento zápas nakopne k lepším zítřkům, i když v Nových Hradech to bude hodně těžké. Kaňkou na tomto zápase je zranění Martina Nekoly.

TJ Lokomotiva ČB B
Jiří Weinreb (hráč Lokomotivy ČB B): Z naší strany opět hrozný zápas. Dostali jsme se sice ve druhé půli do vedení, ale domácí skóre za dvě minuty otočili a bylo po zápase. U našeho týmu byla vidět obrovská řada nepřesností a žádný důraz.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - J. Láník [-] , P. Dušák [-] , L. Sobota [-] (71. M. Dychtl [-] ) , L. Svobodný [-] - M. Nekola [-] (44. M. Hruška [-] ) , M. Pícha [-] , J. Brčák [-] , P. Šafář [-] - P. Švec ml. [-] , M. Dušák [-]

TJ Lokomotiva ČB B
L. Dvořák [-] - J. Zýka [-] , J. Bobek [-] , L. Radosta [-] , J. Doležal [-] - J. Weinreb [-] , J. Petrou [-] , J. Knotek [-] , M. Dvořáček [-] - R. Fošum [-] , J. Dlouhý [-]

Hráči zápasu: M. Pícha , P. Švec ml. .
Místo: Neplachov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.