0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šokující výhra Neplachova!


Branky


0

Nováček z Neplachova zajížděl na utkání s Mladým oslaben a čekalo se jasné vítězství domácích. Jenže sám od sebe se žádný zápas nevyhraje a hostům stačila jedna střela na branku, aby překvapili všechny a odvezl si z Mladého všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pícha se trefil po dvanácté

Neplachov přijel v hodně oslabené sestavě, ve které vykartovaní hráči z minulého kola i další, kteří nemohli dnes z různých důvodů nastoupit. Domácím chyběl Červený a Moudrý, jehož absence se nakonec ukázala jako klíčová. V prvním poločase mělo Mladé podle očekávání navrch. Jenže ani Jiří Vítek ani navrátivší se kapitán Tondr své obrovské šance proměnit nedokázali. Jak proměňovat své šance ví naopak zkušený hostující „plejer“ Michal Pícha, který vévodí tabulce střelců OP. Ve 27. minutě vsítil po dlouhém nákopu střelou na zadní tyč již svoji dvanáctou podzimní branku – 0:1. to byl pro domácí šok, ze kterého se ho do konce poločasu nevzpamatovali.

Zmar domácích pokračoval

Druhý poločas byl po celou dobu stejný. Domácí tlačili svého soupeře, a ačkoliv hráli ve velké křeči, pár šancí si vytvořili. Naopak hosté se dostali na polovinu soupeře, jen když se jim povedl dlouhý odkop. Brankář Dvořák hrál na nervy domácím hráčům i divákům při každém odkopu, když si dával velmi načas. Celému dění na hřišti pak z kruhu přihlížel rozhodčí Pileček, který přispěl k zvětšeným emocím na hřišti i tomu, že neplachovští mohli v klidu zdržovat. K samotným akcím Mladého. Ve 47. minutě vyvezl míč z pozice posledního Materna a po jeho přihrávce zívala na Šafratu odkrytá branka, kterou ale netrefil. V 62. minutě se po dlouhém autu Tondra objevil ve velké šanci Linhart, ale branku také netrefil. V 77. minutě nahrál Vítek dobře Miloši Schusterovi, jehož střelu však stihli obránci Neplachova zablokovat. V 90. minutě pak Linhart fantasticky přebral míč do běhu, ve vápně vyzpovídal beka a pokusil se o zakončení na zadní tyč – opět vedle. V závěru utkání ještě domácí Kočvara absolutně zbytečně stáhl za krk jednoho z hráčů Neplachova a šel do sprchy. Doprovodil ho i Svobodný. Na chvíli byli na hřišti i funkcionáři Neplachova a štěstí, že se nestrhla větší mela. Nutno ještě jednou podotknout, že k tomu svým výkonem přispěl sudí Pileček, kterého jakoby se hra ani netýkala. Nic to nemění na faktu, že Mladé překvapivě doma ztratilo všechny body s nováčkem z Neplachova.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Další strašný zápas z naší strany. Oni jednou vystřelili na branku a dali gól. Celý zápas se hrálo na jednu branku, ale my nebyli schopní dát gól. Začít musíme sami u sebe. Mrzí nás prohra, ale i chování lidí, kteří by nás měli podporovat a za celý zápas není slyšet pozitivní slovo. A k tomu co předváděli hosté se vyjádřím jen krátce: zdržování od 30. minuty, neustálé válení se po zemi, komedie s dresem při střídání - škoda mluvit.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): věděli jsme, že s domácími nemůžeme hrát otevřenou partii, tak jsme hráli zataženě a čekali na vhodnou příležitost, což se povedlo už ve 27. minutě po nenápadné akci se Pícha krásně trefil z úhlu ke vzdálenější tyči a asi nikdo by neřekl, že to bude gól vítězný. Domácí měli jednoznačnou převahu, tu ale gólově vyjádřit nedokázali. Z vyložených šancí, které si vytvořili skórovat nedokázali. My jsme si řekli, že po několika zbytečně ztracených zápasech, kdy jsme nedokázali takticky zvládnout závěr, že to budeme dnes hrát jednoduše a zkusíme to ukopat, což se nakonec povedlo. Opravdu doslova šťastně ukopané body.



Sestavy


SK Mladé
J. Jakovlevič [-] - J. Podgorský [-] (65. J. Kudlata [-] ) , T. Kočvara [-] , V. Materna [-] , A. Kolář [-] - P. Schuster [-] (46. M. Schuster [-] ) , K. Tondr [-] , V. Šafrata [-] , M. Lískovec [-] (59. Š. Pařízek [-] ) - T. Linhart [-] , J. Vítek [-]

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - L. Svobodný [-] , T. Míka [-] , V. Kříha [-] , P. Dušák [-] - J. Láník [-] , M. Nekola [-] , P. Švec ml. [-] , P. Šafář [-] - L. Blažek [-] (87. J. Klečka [-] ) , M. Pícha [-]

ŽK: 57. T. Kočvara , 65. Š. Pařízek - 78. L. Svobodný . ČK: 90. T. Kočvara - 90. L. Svobodný .
Hráči zápasu: M. Dvořák , M. Pícha .
Místo: Mladé. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Pileček Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.