L. Lenk 50.
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice už podruhé veze z venku tři body


Branky


0
 Po výhře ve Velenicích si Olešnice vylámala zuby na Lomnici
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

V prvním poločase se nehrál špatný fotbal. Ale vyložené šance se diváci nedočkali. Hosté navíc museli už ve 3. minutě sáhnout ke střídání. Zraněného Kaštánka nahradil Čuta. Vše podstatné se odehrálo až ve druhém dějství.

Dva slepené góly rozhodly o výhře hostů

Po pěti minutách se na vápně šikovně uvolnil Lenk a jeho střela zapadla k tyči brankáře Michala. Domácí se z vedení neradovali dlouho. V 56. minutě vyrovnal hostující Zákostelský. Domácí se sotva rozkoukali po inkasované brance a Tomášek lovil míč ze sítě podruhé, když skóroval Čuta. V 68. minutě pak Lenk nesmyslně vrazil v nepřerušené hře do hráče hostů. Byl za to potrestán červenou kartou. Domácí to však nepoložilo a nadále se snažili alespoň o vyrovnání. Několik příležitostí si ještě vypracovali, ale nedokázali je proměnit. Gól nedokázali vstřelit ani hosté, ale mohli se radovat ze třech bodů.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér domácí ): Hrál se kvalitní zápas, i když musím uznat, že hosté nás trošku převyšovali technickým rázem a fotbalovostí. Během minuty jsme dvakrát propadli a hosté otočili. Červená karta byla nesmyslná a zbytečná. Naši hráči jakoby se pak semkli a bojovali. Bohužel to nevyšlo a musím soupeři pogratulovat.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Denisa Kroupová ( vedoucí družstva hosté ): Trochu se štěstím se nám podařilo přečkat první poločas aniž bychom inkasovali. Herně se nám příliš nedařilo a náladě nepřidalo ani brzké střídání zraněného Kaštánka. Do druhého poločasu jsme nevystoupili příliš aktivně a soupeř nás hned v 50. minutě potrestal brankou. V 54. minutě jsme na hřiště vyslali Mikuláštíka, který nejednou potrápil olešnickou obranu. Střelecky se prosadil nejprve Zákostelecký, který přelstil v 55. minutě domácího brankaře a o tři minuty později nás poslal do vedení Čuta. Závěrečných cca 20 minut jsme dohrávali v početní přesile, jelikož jeden z olešnických hráčů uviděl po faulu na kapitána Šachla červenou kartu, další branku jsme ale přidat nedokázali. V následujícím kole hostíme doma Chlum u Třeboně a nezbývá nám nic jiného než před domácím publikem potvrdit získané body.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
J. Tomášek [-] - M. Buřič [-] (88. R. Jindra [-] ) , M. Němec [-] (73. M. Lechner [-] ) , S. Jindra [-] , J. Lust [-] - O. Husa [-] , M. Písko [-] , T. Kačírek [-] , S. Drtina [-] (75. L. Burda [-] ) - L. Lenk [-] , J. Brousek [-] (69. M. Hanzal [-] )

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
K. Michal [-] - M. Šachl [-] , P. Němec [-] , P. Heger [-] , M. Zákostelecký [-] - P. Krejník [-] (84. R. Hynek [-] ) , M. Šálený [-] (57. V. Mikuláštík [-] ) , P. Řehoř [-] (90. M. Nehoda [-] ) , T. Novák [-] - V. Kaštánek [-] (3. J. Čuta [-] ) , P. Pancíř [-]

ŽK: 12. M. Buřič , 77. O. Husa - 17. P. Heger , 20. P. Němec , 65. P. Krejník , 86. P. Pancíř , 90. P. Řehoř . ČK: 68. L. Lenk .
Místo: Olešnice. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.