3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice si doma poradila s Chlumem


Branky


78. P. Němec , 84. V. Nohava , 86. V. Nohava
0
Lomnice pokračuje ve spanilé jízdě
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nedali penaltu

   První poločas nabídl poměrně vyrovnanou hru. Domácí byli o něco lepší v držení míče, ale hosté byli mírně nebezbezpečnější. Největší šanci hostů kolem dvacáté minuty neproměnil hostující Jan Flaška. A to když pokutový kop nasměroval pouze do tyče.

Třemi góly v závěru Lomnice rozhodla

   Ve druhém dějství byli domácí lepším týmem a svého soupeře na, kterém se možná i trochu podepisovala únava dostávali více pod tlak. Zúročit to dokázal až v 78. minutě Němec. Hosté se pak ještě pokusili vrhnout zbytek sil do útoku, ale do otevřené obrany inkasovali ještě dvakrát. V 84.minutě zvyšoval na 2:0 střídající Nohava. O dvě minuty později to byl znovu Nohava, který svou druhou brankou v zápase uzavřel skóre na 3:0.


Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Denisa Kroupová ( vedoucí mužstva domácí ): V první polovině utkání, kdy oboustranně nakopávané míče nenacházely sve spoluhráče. Byla jedinou významnou šancí neproměněná penalta hostů po faula P. Hegera. Během druhé půle jsme začali svého soupeře mírně přehrávat a v závěru utkání jsme rozhodli 3 góly. První padnul po rohovém kopu P. Řehoře, kdy na zadní tyči uklidil míč do brány P. Němec. Poté 2x zaúřadoval nestárnoucí kanonýr Václav Nohava a rozhodl vyrovnané utkání. Naším nejlepším hráčem byl V. Nohava.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( trenér hosté ): Škoda, že jsme zápas nezvládli do bodového konce. Alespoň na remízu jsme měli, ikdyž Lomnice začala sezónu velmi dobře. Bohužel nedáváme šance, tak nemůžeme pomýšlet na body.



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
K. Michal [-] - P. Němec [-] , M. Šachl [-] , M. Zákostelecký [-] , P. Heger [-] (87. M. Nehoda [-] ) - P. Krejník [-] , P. Řehoř [-] , T. Novák [-] , M. Šálený [-] (46. V. Nohava [-] ) - P. Pancíř [-] , J. Čuta [-]

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
L. Černoch [-] - L. Řepa [-] , T. Kamenický [-] , P. Eliáš [-] (76. T. Bednář [-] ) , D. Míka [-] - J. Flaška [-] , O. Matouš [-] , R. Novák [-] , M. Flaška [-] (56. J. Matoušek [-] ) - Z. Vaníček [-] , J. Hájek [-]

ŽK: 82. P. Němec - 30. M. Flaška , 31. O. Matouš , 60. T. Kamenický , 75. J. Hájek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.