Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé derby ovládla Včelnice


0
Prestižní zápas mezi Včelnicí a Bystřicí zvládli lépe domácí
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli od úvodu za výhrou

   Od úvodního hvizdu drželi domácí míč více na svých kopačkách a kombinační hrou po zemi dostávali soupeře pod tlak. Už ve 3.minutě to přineslo ovoce , když Bednář proměnil pokutový kop. Prakticky hned po rozehrání proměnil centr za strany Nebeský a Včelnice vedla 2:0. V 10.minutě se k další penaltě postavil Hornát, ale neproměnil. Hosté se poté na chvíli vzchopili, ale poločas se už dohrál bez branek. 

Bůr padl se závěrečným hvizdem

   Včelnice se držela své hry a po sedmi minutách druhé půle upravil na 3:0 křižnou střelou  Bednář. Pak dali domácí prostor i hráčům z lavičky. To samé platí i o hostech. Ti ovšem měli jen jediného hráče na střídačce. V 80. minutě korigoval na 3:1 Bobál. I teoretické naděje na zdramatizování zápasu vzali za své o dvě minuty později. To třetí penaltu domácích zužitkoval Průša. V 89.minutě se po centru prosadil z brankové čáry Šlapanský. Po rozehrání a několka dotecích s míčem rozhodčí odpískal konec.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra domácí ): Do Bystřice to nemáme daleko, tak to pro nás byl prestižní zápas. Měli jsme ho ve své režii a mohou nás mrzet neproměněné šance. Skóre mohlo být ještě vyšší a my mohli dříve prostřídat.




Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - R. Vajda [-] (76. M. Vokuš [-] ) , J. Průša [-] , O. Blažek [-] , L. Šlapanský [-] - D. Tuček [-] (58. Z. Didek [-] ) , M. Petráš [-] (73. J. Matějka [-] ) , T. Mareš [-] , V. Hornát [-] - D. Bednář [-] , T. Nebeský [-] (46. S. Pacholík [-] )

TJ Jiskra Nová Bystřice
Š. Prinz [-] - M. Veith [-] (53. F. Hudeček [-] ) , T. Dvořák [-] , Z. Beneš [-] , P. Bobál [-] , O. Nováček [-] - J. Novák [-] , Z. Březina [-] , L. Kuchař [-] - J. Havel [-] , M. Feytl [-]

ŽK: 43. T. Mareš , 45. M. Petráš - 3. O. Nováček , 6. P. Bobál , 58. L. Kuchař , 82. Š. Prinz .
Místo: N. Včelnice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.