2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovsko si poprvé v sezoně užilo vítězné kolečko


Branky


0

Bukovsko těsně porazilo Olešnici

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

   Domácí Bukovsko nastoupilo s odhodláním vyhrát a hned v úvodních minutách si v malém vápně vypracovali dvě slibné šance. K jejich smůle ovšem zůstaly obě příležitosti nevyužity. Pak se hra poměrně vyrovnala. Ale odehrávala se především mezi vápny bez vyložených šancí. První poločas tak divákům nenabídl žádný gól. Rozhodčí Kovařík měl z prvního poločasu ve svém zápisníku jen žlutou kartu z deváté minuty pro domácího obránce Kliku.

Penalta 2. minuty před koncem rozhodla

   Začátek druhého poločasu vyšel lépe domácím. Ve 47. minutě kapitán Zahradník skluzem usměrnil centr z levé strany do branky hostů z Olešnice a domácí fanoušci mohli slavit první branku zápasu. Po pár minutách se hosté zvedli a začali kousat. Po několika promarněných příležitostech v 83.minutě centroval Němec a Hanzal dokázal přehodit domácího brankáře. Remízový stav ovšem do konce utkání nevydržel. V 88. minutě se hosté domáhali odpískání faulu. Píšťalka rozhodčího ale zůstala němá a po protiútoku hosté záhráli rukou ve vápně a byla nařízená penalta. Zády otočený domácí trenér neviděl její proměnění Venčovským, který rozhodl zápas pro domácí.

 

                                SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér domácí ): Jsme za vítězství rádi. Soupeř podal kvalitní výkon. Zápas byl slušný a vyrovnaný. Nastoupili jsme s odhodláním vyhrát a zápas jsme vybojovali. Konečně jsme si mohli užít vítězné oslavy.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér hostů): S výsledkem nejsem spokojený. Naši hráči bojovali do poslední minuty. Po inkasované brance jsme se zvedli, ale opět nás provázeli problémy se zakončením. Penaltě předcházel neodpískaný faul na našeho obránce.



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - Z. Dušek [-] , F. Hruška [-] , T. Pour [-] , J. Klika [-] - J. Vlach [-] , P. Zahradník [-] , P. Kokeš [-] (84. J. Mach [-] ) , T. Venčovský [-] - R. Mach [-] (69. V. Koutský [-] ) , L. Chochol [-] (89. J. Matoušek [-] )

TJ Sokol Olešnice
J. Tomášek [-] - S. Drtina [-] , M. Němec [-] , J. Lust [-] , M. Lechner [-] - J. Brousek [-] , M. Hanzal [-] , B. Bahenský [-] , L. Burda [-] - L. Lenk [-] , R. Valenta [-] (71. R. Jindra [-] )

ŽK: 9. J. Klika , 58. Z. Dušek , 73. V. Koutský - 56. L. Burda , 88. J. Brousek .
Místo: D. Bukovsko. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - ROUS Zdeněk - BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.