1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břilice se o body podělily s Řečicí


Branky


0

Hrálo se vyrovnané utkání, ale hosté byli nebezpečnější

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový začátek hostů

   Lepší začátek utkání si hosté z Kardašovy Řečice snad ani nedovedli představit. Hned v první minutě totiž dával Kovář balon před bránu a Sedláček povedenou střelou otevřel skóre – 1:0. Břilice byly pak několik minut otřesené a vypadly z tempa. Pak se přece jen domácí zvedli a vypracovali si dvě slibné příležitosti, které ovšem nedokázali proměnit. Musel se také vytáhnout domácí brankář Houdek. A to když trestný kop Zavadila dokázal s pomocí tyče vytěsnit na roh. Hosté si do kabin odnášeli jednobrankový náskok a do druhé půle bylo vše otevřené.

Druhá půle přinesla srovnání

   Ve druhém poločase byla hra také poměrně vyrovnaná a hosté znovu nebezpečnější. Na branku se ale čekalo dvacet minut. V 63. minutě domácí zahrávali standardní situaci. Hosté jí dokázali odvrátit, ale nastala trma vrma ve vápně a Kučera nevýraznou střelou vyrovnal. Pak ještě Sedláček dokázal přelstít domácího brankáře, ale na brankové čáře zaskočil domácí bek a míč vykopl. Břilicím zatrnulo i dvě minuty před koncem. To volejem z otočky podruhé v utkání rozezvučel tyčku domácí branky Zavadil. Kardašova Řečice v příštím kole vyzve na svém hřišti favority z Nové Včelnice, Břilice míří do Suchdola.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér domácí ): Do zápasu jsme vstoupili tragicky, kdy jsme hned v první minutě inkasovali. To nás rozhodilo, ale po chvilce jsme se začali dostávat do tempa. Po gólu volala vyložená šance Redžepiho, ale i Jakuba Holického. Bohužel ani jednu jsme neproměnili, proto zůstal stav po počase 0:1. V druhém dějství jsme soupeře herně převyšovali, ale dokázali jsme proměnit pouze jedinou šanci, kdy z dorážky vyrovnal Kučera. My i hosté měli do konce utkání ještě několik vyložených gólových šancí, přesto zůstal stav již nezměněn, 1:1. Dle mého názoru je dělba bodů spravedlivá. Nejlepším hráčem z domácích volím brankáře Tomáše Houdka.

FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér hosté ): S remízou jsme spokojeni i nespokojeni. Chtěli jsme po dvou porážkách zabodovat aby se nám před příštím zápasem se Včelnicí lépe dýchalo. Co se týče hry v poli remíza je spravedlivá, ale na šance jsme měli vyhrát my. Ale i takový bývá fotbal. Dnes mě velmi potěšil výkon Dymáka a dobře také zahrál Bílek.



Sestavy


Slovan Břilice
T. Houdek [-] - R. Kroupa [-] , J. Kučera [-] , J. Kopecký [-] , P. Jiráček [-] - P. Poles [-] , J. Matoušek [-] , J. Holický [-] , M. Jiráček [-] (46. J. Kolář [-] ) - P. Tůma [-] , I. Redžepi [-]

FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - M. Nedoma [-] , T. Pražák [-] , P. Vosecký [-] , T. Dymák [-] - J. Pozníček [-] , M. Bílek [-] , S. Sedláček [-] , J. Kovář [-] - T. Zavadil [-] , O. Jánošík [-] (80. M. Vodička [-] )

ŽK: 38. P. Jiráček , 71. P. Tůma - 82. M. Vodička .
Hráči zápasu: T. Houdek - M. Bílek , T. Dymák .
Místo: Břilice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - KŘÍŽOVSKÝ Jiří - FILO Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.