0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice na úvod doma podlehly Lomnici


Branky


0
Třebětice neproměnily tři velké šance v úvodu utkání a prohrály.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
 

Nedáš, dostaneš

Třebětice si v úvodu vypracovaly tři velké šance. Ani jednu však nedokázali domácí proměnit. A tak zaúřadovalo otřepané nedáš, dostaneš. V patnácté minutě se po standardní situaci prosadil Němec a hosté šli do vedení. Od této chvíle paradoxně hra upadla a šance prakticky nebyly k vidění. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 0:1.

Druhý poločas obrat nepřinesl

Ve druhém dějství se příliš šancí také nezrodilo. Ale hosté byli o něco nebezpečnější. V šedesáté minutě uzavřel skóre po brejku Kaštánek . A tak když domácí trefili pouze brankovou konstrukci, od které skončil míč v zámezí, bylo o výsledku jasno. A tak se museli domácí na úvod soutěže smířit s porážkou 0:2 .


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Ing. Jan Koutný (trenér domácích): Na začátku jsme neproměnili 3 šance a jednu pološanci. Po úvodním gólu už se nic moc nedělo. Byla to spíše kopaná než fotbal. Po druhém gólu už bylo vymalováno. Asi to bylo tím horkem, že se klukům moc nechtělo.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Denisa Kroupová (vedoucí mužstva hosté): Do utkání jsme nevstoupili příliš šťastně. Hned v prvních 15-ti minutách nás několikrát podržel gólman Michal. V 16. minutě jsme kopali standardku, ze které vsítil náš první gól Němec. Ve druhém poločase se nám podařilo více kontrolovat hru a v 60. minutě jsme z rychlého protiútoku zvýšil náš náskok. Soupeř si ve druhém poločase dokázal vytvořit jednu vážnější šanci, při které se míč dvakrát odrazil od břevna a trochu se štěstím zamířil ven z branky. Za zmínku jistě stojí i několik průniků Kaštánka do pokutového území, bohužel ale ani jednou nepřelstil domácího brankaře.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
R. Havlík [-] - S. Habr [-] , V. Novák [-] (76. J. Dolák [-] ) , P. Bastl [-] , P. Kelbler [-] - P. Švarc [-] , V. Habr [-] , T. Chvátal [-] (72. V. Bastl [-] ) - V. Pokorný [-] (55. J. Chvátal [-] ) , J. Habr [-] , R. Sevelda [-]

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
K. Michal [-] - P. Němec [-] (82. V. Nohava [-] ) , M. Šachl [-] , M. Zákostelecký [-] (57. J. Čuta [-] ) , D. Štěcha [-] - P. Krejník [-] (77. V. Mikuláštík [-] ) , P. Řehoř [-] , T. Novák [-] , M. Šálený [-] (76. P. Heger [-] ) - V. Kaštánek [-] (89. M. Nehoda [-] ) , P. Pancíř [-]

ŽK: 18. P. Kelbler , 31. J. Habr .
Místo: Třebětice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.