Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kardašova Řečice roznesla Dolní Bukovsko


0
Tři branky během pěti minut a červená karta zlomily Bukovsko.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři rychlé branky a vyloučení

   V první čtvrthodině byla hra vyrovnaná. Následně hosté jmenovitě Pour nedokázal usměrnit hlavičku z malého vápna mezi 3 tyče a poté Venčovský nevyužil zaváhaní domácí obrany a brankáře domácích nepřekonal. Ve 21. minutě se musel gólman hostí červenat, když nevýrazná Zavadilova střela z úhlu zapadla k tyči. Ve 24. minutě potrestal nedůslednost hostů Ondřej Jánošík. Po této brance si bouřlivou debatou o domnělém offsidu s pomezním rozhodčím vykoledoval žlutou kartu Dušek. O 2 minuty později rozvlnil síť z penalty Janeček a domácí už vedli 3:0. Ve 32. minutě zabránil Dušek brejku domácích jen za cenu faulu a po druhé žluté kartě pro něj zápas skončil. Poločas už se dohrál bez vyložené šance.

Řečice nedopustila komplikace a přidala další branky

  Tříbrankové vedení a převaha jednoho hráče v poli v úvodu druhého dějství jakoby domácí až příliš uspokojila. V 51. minutě hosté snížili, když Chochol přehodil z vápna Trepku. Trvalo jen minutu a domácí si vzali zpět tříbrankový náskok, když se po centru prosadil Vojtěch Jánošík. V 58. minutě nevydařený odkop hostujícího stopera proměnil v pátý gól Zavadil. Zavadil byl i u další chyby hostující obrany, kdy brankou na 6:1 završil hattrick.


Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner (trenér domácí): Jsem rád, že jsme po snížení nedopustili drama. Po loňské sezóně jsme se pasovali do boje o záchranu. Takže tři body jsou pro nás zlaté a jsem za výhru nesmírně rád.

TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout (trenér hosté): Podali jsme průměrný výkon a zápas jsme nezvládli psychicky. Doplatili jsme na svou nedisciplinovanost. V dalším průběhu se budeme muset tvrdě zaměřit na zlepšení fyzické kondice.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - K. Janeček [-] , M. Zeman [-] (77. M. Plánka [-] ) , M. Nedoma [-] , T. Pražák [-] - J. Kovář [-] , P. Vosecký [-] , V. Jánošík [-] , M. Bílek [-] - O. Jánošík [-] (70. R. Porochoňski [-] ) , T. Zavadil [-] (88. M. Vodička [-] )

TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - T. Pour [-] , Z. Dušek [-] , J. Klika [-] , O. Kokeš [-] - F. Hruška [-] (46. S. Švanda [-] ) , P. Zahradník [-] , R. Mach [-] , J. Mikeska [-] (46. J. Vlach [-] ) - L. Chochol [-] (84. P. Kokeš [-] ) , T. Venčovský [-] (75. D. Švanda [-] )

ŽK: 16. J. Kovář , 40. O. Jánošík , 44. M. Bílek - 10. J. Klika , 24. Z. Dušek , 32. Z. Dušek , 44. T. Venčovský , 60. L. Chochol . ČK: 32. Z. Dušek .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.