1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba týmy nakonec s remízou spokojeny


Branky


0
Suchdol i Bystřice vstřelily po gólu a rozdělily si body.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
 

Domácí měli více ze hry, ale šance neproměňovali

V prvním poločase byli domácí o něco lepším týmem. Soupeře z Bystřice držel jistými zákroky brankář Prinz . Hosté si v první půli vytvořili jen několik ojedinělých šancí. Po jedné z nich se však čerstvé posile hostů Idrizajovi podařilo otevřít skóre. A to když ve 41. minutě zúročil v malém vápně centr z rohu hřiště.

Druhý poločas přinesl vyrovnání

I druhé dějství se odehrávalo v podobném duchu. Rozhodčí nechal hru více plynout a domácí byli o něco lepším týmem. A stejně jako v prvním poločase padla jen jedna branka. O vyrovnání se postaral v 50. minutě Hešík, když po přímém kopu a špatném odkopu obrany hostů skóroval po centru z rohu hřiště a uzavřel tím skóre na konečných 1:1.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek (vedoucí mužstva domací): V prvním poločase jsme měli více ze hry. Hostům jsme dovolili snad jen 3 nebo 4 šance. My jich měli snad dvakrát více. Přesto, že jsme byli mírně lepším týmem, konečná remíza je asi spravedlivá.

TJ Jiskra Nová Bystřice
František Náprava (hráč hosté): Nepřijeli jsme do Suchdola v kompletní sestavě. Několik hráčů ze základu chybělo. Kombinace nebyla z naší strany optimální. Vzhledem k průběhu zápasu je s bodem spokojenost.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - M. Dunaj [-] , J. Kříž [-] , T. Záruba [-] , M. Bednář [-] (46. M. Prášil [-] ) - R. Arenberger [-] (86. L. Kuchyňka [-] ) , M. Šuba [-] , V. Soudek [-] , P. Špale [-] (80. F. Rácik [-] ) - T. Záruba [-] , L. Hešík [-]

TJ Jiskra Nová Bystřice
Š. Prinz [-] - J. Zach [-] , P. Bobál [-] , Z. Beneš [-] , F. Hudeček [-] , M. Veith [-] - L. Kuchař [-] , Z. Březina [-] (46. M. Feytl [-] ) , J. Novák [-] - J. Idrizaj [-] , J. Havel [-]

ŽK: 53. T. Záruba , 60. J. Kříž - 59. P. Bobál , 73. M. Feytl .
Místo: Tráva. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.