3:4
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice veze první výhru z Českých Velenic


Branky


17. M. Fiala , 37. M. Fiala , 64. R. Škácha - 1. J. Brousek , 34. M. Písko , 66. L. Lenk , 77. L. Lenk
0
Přestřelka v Českých Velenicích přinesla tři body nováčkovi z Olešnice.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepší, ale inkasovali hned v 1. minutě

Kdo se s příchodem na zápas jen trochu opozdil, nestihl první branku. Špatný výhoz domácího brankáře a nedorozumění obrany využil už v prní minutě po přihrávce Husy BrousekDomácí rychlá branka nezlomila, naopak byli v první půli lepším týmem, ale nedokázali proměnit několik slibných šancí. V 17. minutě domácí po pěkné akci vyrovnali zásluhou Milana FialyVe 34. minutě se k exekuci standartní situace postavil Písko a střekou pod víko opět strhl vedení na stranu Olešnice. O 3 minuty později bylo vyrovnáno, když agilní Milan Fiala proměnil samostatný únik. 

Zlepšení hry hostů přineslo výhru

   Ve druhé půli se hra hostí zvedla a byli domácím vyrovnaným soupeřem. V 64. minutě se po centru z rohu hřiště prosadil z úhlu ŠkáchaO dvě minuty později byl na ukazateli skóre opět nerozhodný stav. Husovu střelu do tyče nedokázala domácí obrana odklidit a Lenk upravil skóre na 3:3. V minutě 77. to byl opět Lenk kdo překonal brankáře domácích a zajistil tak Olešnici výhru v jejím prvním zápase 1.B třídy.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (trenér domácích): Utkání jsme si prohráli sami, když jsme nedokázali v prvním poločase proměnit šance. Ale i výkon rozhodčích byl katastrofální. Hlavní sudí odpískal snad celý zápas ze středového kruhu. A pomezní hrubě pochybil, když byl uznán hostům gól z výrazného offsidu.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér hostů): Bylo to bojovné utkání s mnoha chybami v defenzivě na obou stranách. Pro nás jako nováčky to byl důležitý zápas. Šli jsme vlastně do neznáma, neboť týmy z Jindřichohradeckého kraje neznáme. Plný bodový zisk je pro nás skvělý. Doufám, že po fotbalové stránce se budeme dále zlepšovat.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
J. Pospíchal [-] , F. Dvořák [-] - K. Macho [-] , M. Srpek [-] , M. Jabůrek [-] (85. F. Malaník [-] ) - R. Mikudim [-] , R. Škácha [-] (67. Š. Filo [-] ) , V. Samec [-] (63. P. Bambule [-] ) , J. Bittengl [-] - M. Fiala [-] , T. Kopecký [-]

TJ Sokol Olešnice
J. Tomášek [-] - M. Buřič [-] , P. Fiala [-] , S. Jindra [-] (60. R. Valenta [-] ) , J. Lust [-] - M. Písko [-] , J. Brousek [-] (85. R. Jindra [-] ) , O. Husa [-] , S. Drtina [-] - M. Hanzal [-] (55. L. Burda [-] ) , L. Lenk [-]

ŽK: 39. F. Dvořák , 59. K. Macho , 85. M. Fiala - 53. S. Jindra , 81. L. Lenk .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.