Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václav Hoffmann se blýskl pěti góly a pomohl Horám porazit Chyšky 6:2


0

Byl to zajímavý zápas. Brzký úvodní gól po kuriozitní chybě, vyrovnání na 2:2 a pět gólů Václava Hoffmanna. Chyšky mají nyní na kontě tři body, jejich soupeř o bod víc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól ve 20. sekundě po kuriozitě

Sotva zápas začal, už se míč třepotal v síti brankáře Krause. Domácí měli rozehrávku a pustili se do útoku, prošli v pohodě až k brance a prosadil se Václav Hoffmann, to již po dvaceti sekundách hry. Zcela jistě v obraně chyboval Jiří Bardů, který si místo bránění povídal s fanoušky z tribuny. Tentýž hráč skóroval i za osm minut, kdy už to tak bylo 2:0. Hosté se však vzpamatovali, zlepšili hru a podařilo se jim snížit, kdy chyby v soupeřově obraně využil Lukáš Souček. Do poločasu si Chyšky vytvořili ještě jednu šanci, skóre se již však neměnilo.

Vyrovnáno pouze minutu

Druhá půle znamenala vyrovnání, kdy nedůslednost Ratibořských Hor potrestal trefou do černého Jiří Barda. Vyrovnaný stav ale trval pouze minutu, opět se totiž ukázal Václav Hoffmann a dokonal svůj hattrick. Definitivně zápas zlomil jeho další gól v 68. minutě, poté už hráli hosté hodně odevzdaně. O tom svědčily ještě další dva zásahy domácích, opět skóroval Hoffmann, do listiny střelců se v 84. minutě zapsal i Katolický.



Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
František Kalousek (trenér SK Ratibořské Hory): "Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, o čemž svědčilo vedení 2:0 v 9. minutě. Od poloviny první půle převzali iniciativu hosté a po naší zbytečné chybě se jim podařilo snížit. Na začátku druhé půle byla hra vyrovnaná. Soupeři se podařilo po naší nedůslednosti v obranné činnosti vyrovnat, naštěstí ale poté převzal taktovku naší hry opět Václav Hoffmann, který přidal další tři góly. Závěr utkání pak již proběhl v naší režii a svoji převahu jsme korunovali ještě šestou brankou. Děkujeme našim divákům za podporu a zveme je na další utkání, které sehrajeme v sobotu 29.8. od 17.00 na hřišti v Záhoří."

FC Chyšky
Tadeáš Vaverka (hráč FC Chyšky): "Zápas jsme si regulérně prohráli sami. Na marodku a absenci klíčových hráčů se vymlouvat nemůžeme, ukázali jsme, že zahrát umíme i bez nich. Srazili nás ale individuální chyby a celková nesoustředěnost v obraně. Domácí toho využili a zcela po zásluze brali 3 body. My si z toho musíme vzít ponaučení a vzpamatovat se na první letošní derby doma proti Sepekovu."



Sestavy


SK Ratibořské Hory
D. Vobinuška [-] - B. Greguš [-] , S. Katolický [-] , L. Janovský [-] (61. V. Říha [-] ) - S. Mareš ml. [-] , J. Dařílek [-] , A. Fišer [-] , V. Hoffmann ml. [-] , J. Vaněček [-] - D. Feichtinger [-] , D. Kutiš [-]

FC Chyšky
J. Krause [-] - R. Vačlena [-] , T. Vaverka [-] , J. Barda [-] , S. Čapek [-] - L. Lívanec [-] (71. O. Špánek [-] ) , T. Turek [-] , O. Dvořák [-] , L. Souček [-] , M. Kosík [-] - O. Brož [-]

ŽK: 50. L. Souček .
Místo: Rat. Hory.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.