J. Růžička 16. (p.)
D. Kutiš 85.
2:2
(1:2)
13. K. Starý
43. D. Chvosta (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři branky a remíza konečná remíza 2:2


Branky


16. J. Růžička (p.) , 85. D. Kutiš - 13. K. Starý , 43. D. Chvosta (p.)
0

V utkání dvou tabulkových sousedů bylo jasné, že bude hra vyrovnaná. A to se také potvrdilo. Po prvním poločase sice vedli hosté, ale gólem pět minut před koncem se domácím nakonec podařilo vyrovnat na 2:2. Dva ze čtyř gólů padly z pokutových kopů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty během prvních 45 minut

Na začátku utkání byly lepší domácí Ratibořské Hory. Dostaly se do několika vyložených šancí, ale ani jedna neskončila gólovou radostí. Ve 13. minutě se ale k překvapení všech radovaly z vedení Malšice. Z rohového kopu se prosadil nikým nepokrytý Karel Starý 0:1. Hostům však vydrželo vedení pouhé tři minuty. V 16. minutě vyrovnal z pokutového kopu Jaroslav Růžička 1:1. Další průběh utkání byl vyrovnaný a byl to tedy v tu chvíli typický remízový zápas. Misky vah se převážily na stranu Malšice v 43. minutě. V jejich prospěch byla odpískaná penalta a David Chvosta se nemýlil - 1:2. To bylo do konce prvního poločasu vše.

Domácím se podařilo vyrovnat pět minut před koncem

 Ve druhé půli drželi více balon na kopačkách domácí. Ratibořské Hory si opět vypracovaly několik slibných brankových příležitostí ovšem bez gólového efektu. V závěrečné čtvrthodině se hrálo především na branku Malšic a pět minut před koncem přišla gólová odměna. David Kutiš překonal krásným zákončením gólmana Lutovského. Pár vteřin před koncem měl šanci ještě domácí Říha, ale ten se svým zakončením neuspěl a oba týmy se rozešy smírně 2:2.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
František Kalousek (trenér SK Ratibořské Hory): Do utkání jsme šli s tím, že herně, bojovností a nasazením uděláme vše pro zisk tří bodů. Začátek utkání nám herně vyšel, dostávali jsme se do vyložených šancí, které jsme ale bohužel neproměnili. Hosté se ujali vedení ve 13. minutě střelou nikým nepokrytým hráčem po rohovém kopu. Nám se podařilo vyrovnat z penalty Růžičkou v 16. minutě. V dalším průběhu prvního poločasu byla hra vyrovnaná až do do momentu, kdy rozhodčí ve 43. minutě odpískal proti nám spornou penaltu, kterou hosté proměnili a ujali se tak vedení 2:1. Druhý poločas probíhal za naší územní převahy. Vypracovali jsme si několik brankových příležitostí, ale opět bez gólového zakončení. Posledních 15 minut se hrálo pouze na branku hostů a pěkným zakončením Kutiše se nám nakonec podařilo v 85. minutě vyrovnat. Další šanci Říhy jsme již ale neproměnili a utkání tak skončilo remízou 2:2. Děkujeme divákům za jejich podporu a zveme je na další utkání, které sehrajeme v sobotu 26.9. již od 10.30 na hřišti FK Meteor Tábor.




Sestavy


SK Ratibořské Hory
D. Vobinuška [-] - S. Katolický [-] , J. Růžička [-] , S. Mareš ml. [-] , A. Fišer [-] (83. L. Janovský [-] ) - D. Feichtinger [-] (78. M. Průcha [-] ) , J. Dařílek [-] , V. Hoffmann ml. [-] , J. Vaněček [-] (71. R. Pechánek [-] ) - M. Breda [-] (56. D. Kutiš [-] ) , V. Říha [-]

TJ Malšice
V. Lutovský [-] (71. J. Cimburek [-] ) - M. Švec [-] , D. Čech [-] , K. Starý [-] , J. Krám [-] (46. J. Stejskal [-] ) , V. Rejlek [-] - J. Sychra [-] (68. M. Kuldan [-] ) , D. Chvosta [-] , V. Škarda [-] - P. Mach [-] , V. Krám [-]

ŽK: 88. D. Kutiš - 11. V. Krám , 70. V. Škarda , 90. K. Starý .
Místo: Rat. Hory. Rozhodčí: Karel Josef - Přikryl, Mareš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.