Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí nedali soupeři šanci. Březnici sestřelili šesti góly


Branky


0

Domácí tým Řepeč-Opařany několik zápasů naplno nebodoval a tak byl odhodlaný po dlouhé době získat tři body. To začali hráči domácího týmu plnit již od prvních minut a zápas nakonec dovedli k suverénnímu vítězství 6:2 a zcela zaslouženě si připsali tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo rozhodnuto.

Hned úvod zápasu vyšel lépe domácímu celku, který si už v osmé minutě vybojoval pokutový kop. Ten však gólman Božovský vyrazil na roh. Z následného rohu se ale přesnou hlavičkou prezentoval Miloslav Pražma. O dvě minuty později se dostali domácí již do dvoubrankového vedení. Vachuta nacentroval a Michal Koktan střelou z první z hranice vápna uklidil míč na vzdálenější tyč. Po půl hodině hry skórovali také hosté z Březnice. Ve vápně Řepeče vznikla trma vrma a Karel Kubíček, s přispěním teče jednoho z domácích beků, snížil na rozdíl jedné branky. Nicméně ve 34. minutě se opět prosadil Michal Koktan. Ten se postavil k volnému přímému kopu, který byl zhruba metr vápnem. Opřel se do balonu, překonal zeď a míč skončil v šibenici Božovského svatyně. Ve 37. minutě vznikla akce ve středu zálohy. Krásným ťukecem se dostali až do pokutového území hostí a mezi značkou pokutového kopu a malým vápnem nastavil Jiří Štecher nohu a zvýšil na 4:1. Pět minut před koncem poločasu dovršili domácí borci "bůra". Božovský trefil rozehrávkou pouze Miloslava Pražmu a ten míč v pohodě uklidil do sítě.

Ve druhém poločase po gólu na každé straně

Zápas se dohrával v poklidném tempu, které narušila až 75. minuta. Jeden z domácích beků špatně zpracoval balon, který se mu odrazil do ruky a byl nařízen pokutový kop. K němu se postavil Pavel Kostelenec, suverénním způsobem proměnil a snížil. Nicméně pět minut před závěrečným hvizdem dal konečnou podobu skóre domácí Aleš Hubáček, který si poradil s Kaspříkovo přihrávkou a skluzem poslal míč za Božovského. Řepeč-Opařany si tak konečně připsaly plný počet tří bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Řepeč-Opařany
Miroslav Štecher (hráč FK Řepeč-Opařany): Dlouho jsme naplno nebodovali, tak jsme měli trošku strach. Body jsme už potřebovali. Od první minuty jsme Březnici přehrávali, což dokazují i rychlé góly. Ve druhé půli jsme polevili a zápas už se pouze dohrával.

TJ Březnice
Ladislav Pikl (trenér TJ Březnice): Už od třetí minuty, co domácí nedali penaltu, jsme byli pod tlakem. Spousta chyb v obraně. Soupeř byl důraznější a lepší. Přehrával nás hlavně po lajnách a i z toho vznikaly naše velké chyby v obraně.



Sestavy


FK Řepeč-Opařany
M. Fuka [-] - J. Dončuk [-] (81. P. Koktan [-] ) , M. Koktan [-] (81. T. Mikšovský [-] ) , M. Štecher [-] , P. Fencl [-] - M. Pražma [-] , M. Kaspřík [-] , L. Vachuta [-] , J. Seidl [-] (46. A. Hubáček [-] ) - J. Štecher [-] , P. Matyš [-]

TJ Březnice
P. Božovský [-] - T. Hanzlík [-] , T. Kamarád [-] , V. Tisoň [-] , P. Kostelenec [-] - J. Dušek [-] , J. Dušek [-] , K. Kubíček [-] , P. Dvořák ml. [-] , T. Pikl [-] - L. Novák [-] (51. V. Antl [-] )

ŽK: 65. M. Štecher - 7. T. Pikl , 32. K. Kubíček , 76. T. Kamarád .
Hráči zápasu: J. Štecher , M. Koktan .
Místo: Řepeč. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - Hučík, Hanzal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.