Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
František Kalousek (trenér SK Ratibořské Hory): Přestože jsme v utkání postrádali z různých důvodů pět hráčů základní sestavy, dokázali jsme soupeře jednoznačně přehrát a zaslouženě jsme vysoko zvítězili. Naše vítězství mělo být však daleko vyšší, neboť jsme neproměnili dalších minimálně pět jasných brankových příležitostí. Soupeř si v průběhu hry nevytvořil žádnou vážnější brankovou příležitost. Pokud naši hráči budou přistupovat k utkání s takovým odhodláním a bojovností, tak věřím, že uspějeme i v dalších mistrovských utkáních. Tímto bych chtěl našim hráčům poděkovat za odvedený výkon. Jsem rád, že jsme v utkání neinkasovali žádnou branku a udrželi jsme čisté konto. Děkuji též našim divákům, kteří nás opět přišli podpořit v hojném počtu a po celé utkání nás povzbuzovali. V příštím utkání nastoupíme v neděli 11.10. od 16.00 na hřišti nováčka soutěže TJ Březnice.

AFK Smetanova Lhota
František Roub (asistent trenéra AFK Smetanova Lhota): V tomhle utkání jsme prvních dvacet minut byli vyrovnaným soupeřem, ačkoliv to není z výsledku vidět. Máme velkou marodku, ale přesto jsem si myslel, že odehrajeme lepší utkání, ale bohužel, po našich velkých individuálních chybách jsme obdrželi první dvě branky. Pak se zápas zlomil. Řekli jsme si, že nechceme dopustit něco podobného, co se stalo ve Vožici, načež jsme obdrželi další dvě branky. Odjeli jsme se zaslouženou prohrou.



Sestavy


SK Ratibořské Hory
D. Vobinuška [-] - J. Růžička [-] , S. Mareš ml. [-] , M. Průcha [-] , L. Janovský [-] - V. Hoffmann ml. [-] (84. L. Balík [-] ) , V. Říha [-] , J. Dařílek [-] , D. Feichtinger [-] (78. P. Komárek [-] ) - M. Breda [-] (70. T. Pechánek [-] ) , S. Katolický [-]

AFK Smetanova Lhota
O. Zájeda [-] - L. Procházka [-] , J. Kára [-] , L. Mojžíš [-] (70. J. Ziegler [-] ) , V. Klíma [-] - F. Holenda [-] , R. Vlk [-] (36. J. Vokatý [-] ) , D. Barták [-] , J. Bartoň [-] - J. Hrach [-] , J. Kálal [-]

ŽK: 72. J. Kálal .
Místo: Rat. Hory. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šťastný Petr - Klíma, Váňa.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.