2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité utkání zvládla lépe domácí Jistebnice


Branky


0

Pouze dvoubodový rozdíl byl mezi aktéry tohoto uktání a tak bylo jasné, že vítěz se alespoň na chvilku odlepí od spodku tabulky. Zápas nakonec zvládla lépe domácí Jistebnice, která vítězný gól vstřelila deset minut před koncem utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnané první půli byli úspěšnější domácí

Úvod zápasu byl velmi opatrný, oba týmy se oťukávaly a čekaly, co předvede soupeř. Ale už ve druhé minutě ztratil míč Šváb a Malšice šly do brejku, z kterého vytěžily rohový kop. Další zajímavější situace přišla až ve 27. minutě. Šváb centroval na Mrzenu a ten hlavou minul branku hostů. Po půl hodině hry šel sám Trpka, ale soupeř ho dostihl. Ve 35. minutě se dostaly do šance Malšice. Machovu střelu vyrazil Ramovič. Následná hlavička Chvosty mířila do boční sítě. Ve 39. minutě přišla první gólová situace. Švec si naběhl za obranu, předal míč Turnovcovi, který se posunul do prvního týmu z béčka Jistebnice. Turnovec posunul na Zdeňka Švába a jeho střílený sražený centr skončil za zády Cimburka. Na konci poločasu mohli ještě hosté vyrovnat, ale Neužil ve velké šanci mířil vysoko nad.

Hosté se z vyrovnání radovali pouze minutu

Začátek druhé pětačtyřicetiminutvky vyšel lépe Malšicím, které se dostaly do první šance. Kuldan centroval na Macha, ale ten minul. V 68. minutě rozehrával přímý kop Tomáš Maňák, ale jeho střela skončila na břevnu Cimburkovy svatyně. V 79. minutě bylo vyrovnáno. Ramovič podběhl Kozákův centr a Dominik Jírovec v pohodě vyrovnal na 1:1. Hosté se z vyrovnání ale neradovali dlouho. Konkrétně pouze minutu. Jan Švec se opřel do balonu z nějakých dvaceti metrů a jeho střela zapadla přesně k tyči. Domácí už utkání dovedli k těsnému vítězství a radovali se z důležitých tří bodů.



Sestavy


1.FC Jistebnice
R. Ramovič [-] - V. Podzimek [-] (90. O. Kotalík [-] ) , V. Kotalík [-] (88. D. Bojko [-] ) , M. Maňák [-] , P. Bechyně [-] - T. Maňák [-] , R. Trpka [-] , Z. Šváb [-] , P. Turnovec [-] (57. M. Muž [-] ) - J. Švec [-] , M. Mrzena [-] (77. J. Bojko [-] )

TJ Malšice
J. Cimburek [-] - J. Sychra [-] (46. M. Kuldan [-] ) , M. Švec [-] , D. Chvosta [-] , V. Rejlek [-] - D. Jírovec [-] , D. Čech [-] , D. Neužil [-] , O. Švadlenka [-] (77. P. Kozák [-] ) - V. Krám [-] , P. Mach [-]

ŽK: 71. V. Rejlek .
Místo: Jistebnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pícha Vojtěch - Křížovský, Novotný.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.