1:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemi góly ve druhém poločase otočila Jistebnice utkání


Branky


43. J. Dušek - 47. T. Maňák , 50. J. Švec , 84. J. Muž
0

Utkání mezi Březnicí a Jistebnicí bylo velmi důležité, protože oba týmy dělily v tabulce pouhé tři body a vítězství jednoho z nich ho posune do klidnějšího středu tabulky. Po třech gólech ve druhé půli otočili hosté utkání a zvítězili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na konci poločasu se dostali domácí do vedení

První poločas příliš pohledných fotbalových akcí nenabídl. V sedmé minutě se dostal do gólové situace domácí Pikl, ale úplně sám ve vápně poslal balon vysoko nad branku. Ve 24. minutě měla další šanci opět domácí Březnice. Kamarád vyslal do úniku Dvořáka, ale také on zakončoval hodně nepřesně. Po půl hodině hry skóroval po rohu Podzimek, ale kvůli ruce nemohl být gól uznán. A tak se skóre měnilo na druhé straně. Aut propadl až k Jakubu Duškovi, který lobem a s pomocí břevna překonal hostujícího gólmana Ramoviče. 

Hosté třemi góly otočili zápas

Z druhého poločasu uběhly dvě minuty a Jistebnice se mohla radovat z vyrovnání. Faul na Trpku gólově potrestal Tomáš Maňák. Ten se postavil k přímému kopu, obstřelil zeď a jeho střela skončila přesně u pravé tyče Božovského branky. Po dalších dvou minutách se objevil ve vápně Škarvada, ale zakončoval hodně nad branku soupeře. V 50. minutě už se dostala hostující Jistebnice do vedení. Jan Švec se pokoušel vystřelit z dálky a střela k překvapení všech skončila za zády Božovského. Po hodině hry předvedl Ramovič skvělý zákrok po akce Škarvady a Dvořáka. V 61. minutě dostal Dušek druhou žlutou kartu, šel pod sprchy a Březnice tak musela dohrávat utkání v deseti. V 62. minutě trefuje Tomáš Maňák utaženou střelou břevno. V 78. minutě Ramovič rozehrál velmi špatně, přihrál balon přesně na nohu Škarvadovi, ale ten místo střely přihrával ještě do strany Dvořákovi, kterému ale míč vypíchl Bechyně. Šest minut před koncem dal konečnou podobu skóre Jan Muž, který vyslal krásnou střelou, která se ještě odrazila o tyč. Utkání se už poté pouze dohrávalo a hosté si připsali důležité vítězství 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Březnice
trenér Ladislav Pikl: Se silným soupeřem jsme do zápasu jsme vstoupili dobře. Potřebovali jsme body. Pěkným gólem Duška se nám podařilo dostat do vedení a do konce poločasu byly vidět ještě pološance na obou stranách. Bohužel, ve druhé půli vyrovnali po pěkném trestňáku. Druhý gól padl po naší chybě ve středu hřiště. Během pěti minut jsme tedy prohrávali. Pak nám rozhodčí vyloučil jednoho hráče a už to bylo těžké. Před zápasem bychom brali bod, po poločase tři a na konci by byl opět bod zlatý. Ale i v deseti jsme si dokázali vypracovat šance. Tři gólovky jsme měli, ale bohužel jsme dostali třetí gól a bylo hotovo.




Sestavy


TJ Březnice
P. Božovský [-] - R. Prášek [-] , P. Kostelenec [-] (88. L. Novák [-] ) , T. Kamarád [-] , T. Hanzlík [-] - K. Kubíček [-] , J. Dušek [-] , J. Dušek [-] , P. Dvořák ml. [-] (67. J. Ambrož [-] ) , T. Pikl [-] - J. Škarvada [-] (88. V. Tisoň [-] )

1.FC Jistebnice
R. Ramovič [-] - R. Trpka [-] , M. Mrzena [-] , J. Bojko [-] , M. Maňák [-] (75. M. Svatoš [-] ) - J. Muž [-] (89. O. Kotalík [-] ) , Z. Šváb [-] (83. M. Baka [-] ) , T. Maňák [-] , P. Bechyně [-] - J. Švec [-] , V. Podzimek [-] (85. L. Stibor [-] )

ŽK: 52. J. Dušek , 67. R. Prášek , 71. P. Kostelenec - 27. Z. Šváb , 39. R. Trpka , 54. V. Podzimek , 63. M. Maňák , 67. J. Švec . ČK: 61. J. Dušek .
Hráči zápasu: J. Muž .
Místo: Březnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Havlík Vojtěch - Blažek, Třešňák.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.