1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání v Chyškách rozhodla jediná branka


Branky


0

Bojovný fotbal na velkém hřišti rozhodla jediná branka, kterou v 70. minutě vstřelil Souček. Utkání příliš šancí nepřineslo a tak domácí získali tři body po nejtěsnějším vítězství 1:0.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byla o něco lepší Březnice

V úvodu utkání byl lepší hostující celek Březnice. To platilo po první půl hodinu hry, kdy si také vypracovali hosté největší šanci. Ta přišla po čtvrt hodině. Útočník Březnice Škarvada se dostal k hlavičce, kterou prověřil domácího golmana Krauseho, který se zaskvěl skvělým zákrokem. Poté se hra vyrovnala a do konce prvního poločasu už příliš šancí vidět nebylo. Do šaten se tak šlo za nerozhodného bezbrankového stavu.

V 70. minutě rozhodl Souček

Do druhého poločasu už Březnice tak aktivně nevstoupila a hra byla vyrovnaná. Ale velké hřiště v Chyškách nedovolovalo týmům nějaký zběsilý fotbal ze strany na stranu. Byl to spíše bojovný fotbal ve středu hřiště a šancí bylo opravdu málo. Ačkoliv oba týmy hnala za gólem početná skupina fanoušků, úspěšnější nakonec byly domácí Chyšky. V 70. minutě se Lívanec na pravé straně dostal přes několik hráčů, poslal přihrávku na vápno, kam si naběhl Lukáš Souček a střelou k tyči, která lízla Božovského prsty, poslal domácí do rozhodujícího vedení. Poté se navíc Březnic zranil klíčový hráč Kamarád a v závěru už hosté neměli síly na zvrat utkání. Chyšky si tak připsaly vydřené tři body. Pro oba týmy to bylo velice důležité utkání, protože oba se nachází ve spodku tabulky. Chyšky se díky této výhře vzdálily předposlední Březnici už na pět bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Chyšky
obránce Tadeáš Vaverka: Od začátku zápasu jsme se snažili především držet pozice, plnit úkoly a důsledně odehrát každý souboj. Chtěli jsme podržet míč a hrát po zemi. To se nám celkem dařilo. V úvodu jsme soupeři sice nabídli pár slibných šancí, pak už jsme ale hru tvořili my. Dlouho jsme čekali na kýžený gól, je velká škoda, že nám tam toho nepadlo více, mohli jsme hrát ve větším klidu. Jsme vděční za domácí 3 body a za skvělou návštěvu našich fanoušků, kteří nás i přes nepříznivé výsledky z poslední doby stále podporují.

TJ Březnice
trenér Ladislav Pikl: Zápas se hrál na kvalitním hřišti. Bylo to hodně bojovné utkání. Prvních třicet minut sneslo přísnější měřítko. V tu dobu se hrál kvalitní fotbal z obou stran. My jsme byli o něco lepší. Ale nakonec vyhrál šťastnější tým.



Sestavy


FC Chyšky
J. Krause [-] - T. Vaverka [-] , L. Souček [-] , J. Barda [-] , S. Čapek [-] - T. Turek [-] (70. J. Novotný [-] ) , L. Lívanec [-] , M. Kukač [-] , M. Kosík [-] , M. Prášek [-] (77. O. Brož [-] ) - R. Vačlena [-] (85. P. Janouch [-] )

TJ Březnice
P. Božovský [-] - T. Hanzlík [-] , T. Kamarád [-] (78. V. Tisoň [-] ) , P. Kostelenec [-] , R. Prášek [-] - J. Dušek [-] , K. Kubíček [-] , P. Dvořák ml. [-] , T. Pikl [-] - L. Novák [-] (77. T. Hájíček [-] ) , J. Škarvada [-]

ŽK: 22. J. Barda , 52. M. Kosík , 81. R. Vačlena - 30. T. Hanzlík , 60. P. Kostelenec .
Hráči zápasu: M. Kukač - P. Božovský .
Místo: Chyšky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kocina Martin - Klimeš, Šika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.