2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:30

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Božetice dvakrát vedly, ale nakonec se s Malšicemi rozešly smírně 2:2


Branky


15. J. Jakeš , 47. M. Maťha - 39. V. Krám , 57. D. Chvosta
0

Malšice jeli do Božetic bez několika hráčů základního kádru. Do zápasu tak musel nastoupit ne zcela zdravý Václav Krám, který však patřil k nejlepším hráčům na hřišti a hlavně díky němu si hosté odvezli alespoň bod za remízu 2:2.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se z gólu radovaly oba týmy

Úvod zápasu nepřinesl nic moc zajímavého. Diváci mohli vidět pouze spoustu nepřesností a hru ve středu hřiště. První gól padl po čtvrthodině hry a radovaly se z něj domácí Božetice. Do šestnáctky Malšic letěl centr, vznikla nepřehledná situace a balon se dostal na hranicic vápna. Tam se do míče opřel Jan Jakeš a jeho střela skončila u tyče. Domácí tak vedli 1:0. Ačkoliv se po obdržené brance hra Malšic zvedla, přesto se v ní nacházela spousta nepřesností. Po půl hodině hry navíc fauloval Švec a domácí měli možnost zajímavé standardky. Střela z přímého kopu však skončila na břevně. A tak přišel trest. Tentokrát fauloval na druhé straně domácí gólman, který za svůj zákrok na hranici velkého vápna uviděl žlutou kartu. K přímému kopu se postavil Václav Krám a krásnou střelou přes zeď vyrovnal ve 39. minutě na 1:1. Do konce prvního poločasu se nic dalšího nestalo a oba týmy tak šly do kabin za nerozhodného stavu.

Po gólu na obou stranách i ve druhé půli

Začátek druhého poločasu patřil hostujícím hráčům. Václav Krám rozehrával další přímy kop, tentokrát však z velké dálky. Jeho střelu ale výborně zlikvidoval Batysta. Z druhé branky se tedy opět radovali domácí fotbalisté. Ve vápně Malšic opět vznikla nepřehledná situace, odražený míč se dostal ke kapitánovi Miroslavu Maťhovi a ten střelou z první překonal Lutovského. Hned vzápětí mohli hosté vyrovnat, ale Švec ve výborné pozici trestuhodně minul. V 57. minutě ale byl ve vápně faulován Václav Krám a David Chvosta si s pokutovým kopem suverénně poradil. Božetice mohly jít do vedení o pár minut později, ale velkou šanci domácích bravurně zlikvidoval Lutovský a další dorážky neprošly přes Kuldana. Poté Prosšel přes několik hráčů Sychra, ale místo zakončení zvolil přihrávku, která však nenašla žádného adresáta. Šanci měl také Mach, ale neprostřelil val těl před sebou. Pak se opět zaskvěl Lutovský, který vyrazil dvě domácí střely. Pět minut před koncem mohl rozhodnout Švec, který se dostal za domácího obránce a následně padl. Rozhodčí foukl do píšťalky, ale místo penalty dostal Švec pouze žlutou kartu za simulování. V závěrečných pěti minutách už se nic nepřihodilo a oba týmy si tak ze zápasu odnesly bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Malšice
Michal Švec (záložník): Na zápas jsme jeli v hodně oslabené sestavě. Dvakrát jsme dokázali reagovat na vedoucí gól domácích a ve druhé půli jsme měli dokonce šance celý zápas vyhrát. Celé mužstvo si zaslouží pochvalu za bojovnost. Remíza je zasloužená.



Sestavy


TJ Božetice
O. Batysta [-] - M. Zeman [-] , J. Dušek [-] , J. Kotrba [-] (46. F. Čipera [-] ) , T. Horek [-] - Z. Pavlík [-] (46. J. Němeček [-] ) , J. Čanda [-] , M. Maťha [-] (76. T. Tollinger [-] ) , J. Jakeš [-] - J. Pinc [-] , P. Stejskal [-]

TJ Malšice
V. Lutovský [-] - D. Chvosta [-] , M. Kuldan [-] , V. Rejlek [-] , J. Krám [-] - M. Švec [-] , J. Stejskal [-] (63. P. Kozák [-] ) , D. Čech [-] , J. Sychra [-] - V. Krám [-] , P. Mach [-]

ŽK: 4. M. Maťha , 38. O. Batysta - 76. V. Krám , 80. M. Švec , 89. V. Lutovský .
Hráči zápasu: V. Krám .
Místo: Božetice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šťastný Petr - Řehoř, Kalina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.