2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyšky neudržely vedení a z Vožice si odvážejí porážku


Branky


0

Jasného favorita mělo utkání mezi Mladou Vožicí a Chyškami. Roli outsidera však hosté nepotvrzovali a v prvním poločase se dokonce dostali do vedení. To však Mladá Vožice ve druhém pološase strhla na svojí stranu a může se radovat z dalších tří bodů za vítězství 2:1

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepší, ale do vedení se dostaly Chyšky

V prvním poločase byla lepší domácí Mladá Vožice a Chyšky přehrávala. Mírný tlak ale ke gólu nevedl. Nicméně hosté z Chyšek spoléhali na brejky a z jednoho z nich dokonce trefili břevno. Autorem střely byl Lívanec. Hosté se ale přeci dostali do vedení po půl hodině hry. Martin Prášek šel rozehrávat rohový kop, před domácím gólmanem vznikla trma vrma a od jednoho z domácích obránců se míč odrazil za záda Hanzala. Chyšky tedy vedly 1:0. Ještě do konce poločasu Měl šanci Kukač, kdy se po jednom z rychlých protiútoků dostal k hlavičce, ale hlavičkoval mimo tři tyče domácí branky. Do šancí se ale v prvním poločase dostali i domácí. Jednou Svatek našel Petra Kuklu před bránu, ale ten trefil pouze gólmana. Poté Svatek dostal míč na malé vápno, ale špatně zpracoval a obránci ho stačili doběhnout. Stav byl tedy po první 45 minutách 1:0 pro Chyšky.

 

Mladé Vožici se podařilo otočit utkání

Do druhé půle vstoupila Mladá Vožice opět aktivně a její aktivita vyvrcholila gólem ve 49. minutě. Marek centroval z levé strany, míč si zpracoval Petr Kukla ve vápně, otočil se kolem hráče a střelou kolem brankáře vyrovnal na 1:1. Poté diváci viděli několik náznaků šancí, ale nic velkého. Až v 76. minutě se domácím povedlo otočit skóre. Štěpán Kukla našel ve vápně Tomáše Svatka, který uklidil míč za Krauseho a domácí vedli 2:1. Minutu poté šli Chyšky do deseti, když za přílišné diskutování s rozhodčím uviděl druhou žlutou kartu Turek. Utkání už se poté spíše pouze dohrálo a Mladá Vožice je tak pouze díky horšímu skóre na druhém místě za Boston Kluky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladá Vožice
Tomáš Svatek (útočník): Byl to pro nás těžký zápas. Čekal jsem, že se pro nás bude vyvíjet jinak. Čekal jsem, že přebereme iniciativu dříve a budeme kontrolovat celý zápas. Tak to ale nebylo. Místo toho abychom proměnili v prvním poločase dvě velké šance, tak jsme pak dostali nešťastný gól. Pak to také ovlivnila červená karta, kterou hostující hráč dostal hned po našem druhém gólu. Jsem rád, že jsme utkání dvěma góly otočili, ale bylo to ubojované vítězství. V deseti už se hosté do žádné šance nedostali a my to udrželi. Je to pro nás velmi cenné vítězství. Nebyl to lehký zápas. Nám nejdou zápasy, kdy prohráváme, takže jsem rád, že jsme to zvládli.

FC Chyšky
Lukáš Souček (obránce): Předvedený výkon a nakonec i výsledek příliš nekoresponduje s postavením v tabulce. Přeci jen rozdíl v tabulce byl dost markantní, ale na předvedeném výkonu to nebylo tolik znát a byli jsme minimálně vyrovnaným soupeřem. Nakonec jsme tahali za kratší konec. Bylo tam také pár sporných rozhodnutí rozhodčího, ale samozřejmě se nechceme alibisticky vymlouvat na výkon rozhodčího. Sami jsme totiž žádný extra výkon nepředvedli. Nebyl to pohledný fotbal. Byl to srdnatý, bojovný výkon, který ale na body nestačil.



Sestavy


TJ Sokol Mladá Vožice
P. Hanzal [-] - O. Sůva [-] , M. Krch [-] (46. D. Struska [-] ) , T. Schorný [-] , O. Marek [-] - M. Kříženecký [-] (69. T. Kukla [-] ) , L. Kříženecký [-] , Š. Kukla [-] , T. Písařík [-] (46. P. Mareš [-] ) - T. Svatek [-] (90. J. Smetana [-] ) , P. Kukla [-] (85. P. Kuchař [-] )

FC Chyšky
J. Krause [-] - O. Dvořák [-] , L. Souček [-] , J. Barda [-] , R. Vačlena [-] - L. Lívanec [-] , M. Prášek [-] (85. J. Novotný [-] ) , M. Kosík [-] , S. Čapek [-] - M. Kukač [-] , T. Turek [-]

ŽK: 80. T. Kukla , 85. P. Mareš - 34. O. Dvořák , 42. T. Turek . ČK: 77. T. Turek .
Hráči zápasu: O. Marek , P. Kukla - J. Krause .
Místo: Ml. Vožice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Picka Pavel - Blažek, Fiala.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.