Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěkeň opět propadla vysokým výsledkem


Branky


0

Domácí Otavan chtěl co nejdříve zapomenout na ostudnou blamáž na půdě Volyně. Nyní Štěkenští hostili doma Stachy a očekávala se náprava. Ta se nekonala, naopak Stachy nastřílely domácím tři branky ještě v prvním poločase. Hattrickem se blýskl hostující Jan Pešl, půltucet gólů Sokola uzavřel v poslední minutě zápasu střídající Josef Voldřich. Štěkeň se stále trápí, od začátku sezóny ještě nevyhrála a ve dvou zápasech po sobě inkasovala více než pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Stach rozhodly první půli

 

Domácí Otavan si chtěl napravit reputaci po nezdařeném utkání ve Volyni a ve 2. kole narazil na svého soka ze spodní části tabulky. Žádný z obou celků dosud v této sezóně nevyhrál a tak se očekávala bitva o první letní a podzimní body. Nutno říci, že úvod zápasu vyšel lépe hostům ze Stach, kteří lépe kombinovali a častěji se dostávali před branku soupeře. První gól však padl ze standardní situace. Hosté zahrávali v 10. minutě rohový kop, odražený míč napálil Jan Pešl a skákavá střela skončila v síti: 0-1. Druhý gól vstřelil ve 34. minutě Ladislav Heidenreich střelou ke vzdálenější tyči po předchozí krásné uličce Vladislava Voldřicha: 0-2. Střelcem třetí branky byl znovu Jan Pešl, který po další nezištné přihrávce Vladislava Voldřicha z poslední minuty první půle pálil již do prázdné brány: 0-3. S domácím Otavanem to v tu chvíli vypadalo na další debakl, zbylé šance hostí však vyšly střelecky naprázdno.

 

Hostující Pešl dokončil svůj hattrick

Ani hrozivé skóre 0:3 nepřimělo domácí Otavan, aby utkání jen tak dohrál ve snaze neutrpět další výraznou porážku. Do druhé půli se domácí pokusili změnit systém hry, nasadili třetího útočníka a začali hrát více na riziko. Což byl vzhledem ke stavu utkání zcela logický krok. Domácí pak měli místy i více ze hry, to když hosté zvolnili a začali hrát spíše na brejky a vyložené příležitosti. Tato se naskytla kanonýrovi Janu Pešlovi, který se v 51. minutě zapsal do listiny střelců již potřetí, když úspěšně dokončil svou individuální akci: 0:4. Až pak se konečně dostali ke slovu také domácí: z penalty za ruku snižoval v 68. minutě štěkeňský Jiří Prokeš a zajistil tak svému Otavanu alespoň čestný úspěch: 1-4. Štěkeň se poté dostala ještě do dvou dalších vyložených šancí, které však neproměnila a promarnila tak příležitost ke zkorigování již tak dost výrazného skóre. A to ještě hráče domácího Otavanu samém závěru vyškolili dva střídající hráči hostí, kdy se po dvou pěkných brejkových kombinacích prosadil nejprve v 70. minutě David Pek a zvýšil na 1:5, aby pak ještě v poslední 90. minutě zápasu přidal závěrečný gól utkání Josef Voldřich a zastavil skóre na konečných 1:6 pro TJ Sokol Stachy. Hosté se tak mohli radovat z prvního letošního vítězství, zatímco domácí zůstávají stále bez výhry.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stachy
Ladislav Heidenreich, TJ Sokol Stachy: Oba týmy byly po úvodních dvou kolech téměř u dna tabulky a zatím bez výhry a tak se snažili urvat první vítězství. Do utkání lépe vstoupili hosté a celý první poločas měli jasnou herní převahu, kterou vyjádřili třemi brankami. Hosté byli v celém zápase jasně lepší a mohli vzhledem k množství dalších velkých šancí vyhrát mnohem větším brankovým rozdílem a je třeba je pochválit za vynikající týmový výkon.



Sestavy


TJ Otavan Štěkeň
I. Řezník [-] - M. Čížek [-] , J. Prokeš [-] , M. Havránek [-] , V. Páník [-] - P. Pletka [-] , V. Čížek [-] (76. J. Prokeš [-] ) , R. Macků [-] (61. R. Štefanko [-] ) , J. Jariabka [-] - S. Poláček [-] , V. Uhlík [-] (76. M. Gramblička [-] )

TJ Sokol Stachy
L. Sýs [-] - V. Karlík [-] , A. Eigner [-] (62. M. Marek [-] ) , P. Foltýn [-] , V. Beneš [-] (76. Z. Kluibr [-] ) - L. Heidenreich [-] , M. Rod [-] (46. L. Hovorka [-] ) , J. Dvořák [-] , P. Záleský [-] - V. Voldřich [-] (61. D. Pek [-] ) , J. Pešl [-] (75. J. Voldřich [-] )

ŽK: 52. V. Čížek - 65. M. Marek .
Hráči zápasu: J. Pešl , V. Voldřich .
Místo: Štěkeň. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.