Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aktivní Prochaska zařídil hostům výhru


Branky


0

Vyšší Brod šel proti svému soupeři dvakrát do vedení. Poprvé jeho náskok ještě Kameňák zpacifikoval, na poslední branku Prochasky už ale odpověď nenašel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přitom nezačali zle a výhodu prvního gólu měli oni, když se i ve druhém jarním zápase prosadil Kotalík. Pak ale přišel první úder hostů. Krauskopf pálil ve 30. minutě po centru, jeho střela byla ztečována do protipohybu brankáře a bylo to 1:1, tímto výsledkem také poločas skončil. Ve druhém se hosté prosadili po pár vteřinách. Prochaska vybojoval míč, poslal ho na střed na Dibďáka, který okamžitě předal štafetu Jirkalovi. Ten prošel středem hřiště mezi stopery, vypálil a rána zapadla k tyči - 1:2. Kamenný Újezd dokázal srovnat krok díky zakončení Prokopa, který dokázal Mayra, jenž naskočil po příchodu z Lipí za "Vyšák" poprvé. Pak ale přišel rozhodující okamžik střetnutí, když Prochaska dával v 81. minutě zleva centr do vápna a míč zapadl pod horní tyč Dudákovy brány, gólman se natahoval marně a hosté tak nakonec slavili tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (FK Dynamo Vyšší Brod): "Podali jsme daleko lepší výkon, než minule doma se Sedlecem. Trochu jsme přeskládali sestavu, i přístup hráčů byl daleko lepší. Myslím, že jsme v Kamenném Újezdě vyhráli zaslouženě, o ten gól jsme podle mého názoru lepší byli. Nejlepším hráčem duelu byl Prochaska, i když si nejsem jistý, jestli jeho branka byla tak úplně chtěná..."



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Samborský [-] , O. Samek [-] , P. Petkov [-] , D. Průdek [-] - V. Mráz [-] (89. M. Beneš [-] ) , J. Stegbauer [-] , J. Havlíček [-] (80. J. Váša [-] ) , T. Chromý [-] (36. M. Sládek [-] ) - O. Bělohlav [-] , V. Kotalík [-] (46. A. Prokop [-] )

FK Dynamo Vyšší Brod
L. Mayr [-] - M. Sosna [-] , V. Pomije [-] , F. Klíma [-] , P. Prochaska [-] - T. Dibďák [-] (80. R. Bäuml [-] ) , L. Rapčan [-] , F. Kročák [-] , K. Krauskopf [-] - J. Gondek [-] (90. V. Marek [-] ) , A. Jirkal [-]

Hráči zápasu: P. Prochaska .
Místo: K. Újezd. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.