2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice toho soupeři mnoho nedovolily


Branky


0

Vyšší Brod si proti Lhenicím nevytvořil vyloženou šanci a tak rozhodl vlastně už první gól domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyšší Brod v utkání mnoho příležitostí neměl. To domácí přece jen šance už v prvním poločase měli. A ve 25. minutě to bylo 1:0, po levé lajně zatáhl míč Mrkvička a našel Bednára na penaltě, který už propálil vše, co mu stálo v cestě. Další útok Lhenických vedl Bednár, jenž nacentroval na Pořádka, ten už ale zakončit nedokázal. Domácí byli aktivnější, v další šanci neuspěl Iliev.

Ve druhé půli pokračovala útočná převaha Lhenic. Mayr dokázal vytáhnout zakončení Ilieva a Bednára na tyč. Domácí hrozili i z rohů, které měli k dispozici hned čtyři v řadě. Iliev po jednom z nich po závaru z 25 metrů volejem trefil míč levou nohou a gólman začapal proti povedené ráně. Domácí pak vystřídali, Pavel Prenner se posunul do středu zálohy a hosté změny využili a vrátili se do zápasu., vlétli na soupeře a přibližně deset minutě měli navrch, ale byla z toho jediná pořádná šance, kdy kopali z rohu šestnáctky standardku, ale zakončující plejer trefil zeď. To bylo ze strany hostů vše. Rozhodčí poté nepotrestal penaltový zákrok na Ilieva. Domácí se ale v 90. minutě dočkali druhé branky - Dvořák zahrál dlouhý balón, na který gólman nedosáhl a hra centimetrů skončila dobře pro domácí – ty které scházely Mayrovi, měl k dobru Burda, kterému míč spadl na hlavu a byl z toho štastný gól na konečných 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Martin Bednár (SK Lhenice): „Začátek zápasu byl plonkový, pak jsme dali gól, ale do konce poločasu to bylo opět takové nemastné neslané, fotbal celkem o ničem, šance jsme ale měli. Druhý poločas jsme byli do 60. minuty na soupeřově polovině, byť jsme si v kabině řekli, že budeme hrát defenzivněji. Pak měli hosté silnou desetiminutovku, ale gólovku si pořádně nevytvořili a pak už jsme to po prostřídání tak nějak dohráli. Celý zápas provázelo hodně faulů, bylo to hodně kouskované. Vzadu nás držel Kopf.“

FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (FK Dynamo Vyšší Brod): "Pro utkání ve Lhenicích jsem bohužel neměl k dispozici pět hráčů, kteří chyběli kvůli dovoleným. Ale na to se nechci vymlouvat, protože i tak jsme měli utkání zvládnout daleko lépe. Celý první poločas jsme v podstatě prospali, byli jsme bojácní, zalezlí hluboko v poli. Hráli jsme velmi pasivně a na domácí prakticky nevytvořili žádný tlak. Ve druhém poločase jsme sice aktivitu zvýšili, podařilo se nám domácí zatlačit, ale naše snaha byla úplně jalová, nevytvořili jsme si v podstatě žádnou šanci, jen náznaky. Naopak domácí byli stále nebezpeční a jen díky gólmanovi jsme nedostali ještě více branek."



Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - K. Muška [-] , L. Kopf [-] , J. Růžička [-] , V. Pilát [-] - J. Beran [-] (50. P. Prenner [-] ) , J. Mrkvička [-] , M. Bednár [-] , J. Prenner [-] - R. Iliev [-] (84. M. Mahák [-] ) , R. Pořádek [-] (89. L. Burda [-] )

FK Dynamo Vyšší Brod
L. Mayr [-] - M. Sosna [-] , V. Pomije [-] , V. Syrovátka [-] , M. Vančura [-] - K. Krauskopf [-] , A. Jirkal [-] , F. Kročák [-] , L. Rapčan [-] , T. Dibďák [-] - J. Gondek [-]

Hráči zápasu: L. Kopf - A. Jirkal .
Místo: Lhenice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.