J. Zíka 21. (vl.)
1:2
(1:1)
35. K. Zeman (vl.)
78. J. Pavlíček
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 13:30

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva vlastní góly a první porážka Černé


Branky


21. J. Zíka (vl.) - 35. K. Zeman (vl.) , 78. J. Pavlíček
0

Sedlec se nezalekl prvních dvou výsledků Černé a v bojovném zápase urval všechny body. Bude aktualizováno po získání informací z tábora Černé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, ale Zeman "sportovně" do vlastní sítě srovnal

Sedlec tentokrát v Pošumaví předvedl velmi dobrý výkon. V prvním poločase domácí vůbec nepustil do šance, přesto prohrával, když dezorientovaný stoper Zíka přehodil malou domů vlastního brankáře - 1.0. Sedlec ale nátlakovou hrou donutil domácího Zemana k podobnému kousku a do poločasu bylo vyrovnáno - 1:1. 

První a poslední regulérní střelec zápasu

Ve druhém pokračoval tlak hostů, Kučera ve velké šanci nastřelil tyč a dvanáct minut před koncem stejný hráč zatáhnul míč, našel před brankou Pavlíčka a ten se nemýlil - 1:2! Domácí sice v závěru spustili tlak, když ale Pavlíček v poslední minutě zabránil skluzem obrovské šanci na vyrovnání, bylo hotovo. I druhý venkovní duel Sedlec zvládnul za tři body a stoupá tabulkou, Černá oproti tomu zažila první porážku.



Ohlasy k zápasu


TJ Černá v Pošumaví
Jiří Daňo (vedoucí mužstva Černé): „Mohl to být remízový zápas, ale jestli si někdo tři body zasloužil, tak Sedlec, byl zkušenější. Zatím nejlepší soupeř, kterého jsme potkali. Měli jsme dobrou poslední desetiminutovku, kdy jsme měli šance na srovnání. V zápase nás podržel gólman.“

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník SK Sedlec): "Na hřišti v Černé se moc fotbal hrát nedá. Že je hřiště malé, to by nevadilo, ale kvalita trávníku je opravdu bídná. My jsme se s tím ale dokázali velmi dobře vypořádat a od začátku jsme měli tlak. Bohužel po půl hodině náš stoper Zíka zazmatkoval, přehodil vlastního brankáře a prohrávali jsme. Naštěstí domácí si "sportovně" dali o před poločasem taky vlastní gól. Ve druhé půli pokračoval náš tlak, nejdřív jsem nastřelil tyčku a pak se nám povedl rychlý kontr, když Pavlíček nejprve vybojoval míč před vlastní brankou, aby po dlouhém sprintu zametl do branky míč po centru z pravé strany. Domácí pak přece jen zapnuli a v závěru měli tlak, když ale opět Pavlíček v poslední sekundě skluzem vytěsnil šanci domácích, odvezli jsme si všechny body. A myslím, že zaslouženě."



Sestavy


TJ Černá v Pošumaví
J. Bublík [-] - K. Strnad [-] , J. Černý [-] , M. Schober [-] , T. Kordík [-] - K. Zeman [-] , M. Sivák [-] , P. Pavlis [-] , K. Vrba [-] - M. Koza [-] , J. Havierník [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Bláha [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] (78. L. Hovorka [-] ) , J. Vojtěšek [-] - P. Borovka [-] , M. Chromý [-] , J. Pavlíček [-] , M. Peterka [-] - K. Pekař [-] , T. Kučera [-]

ŽK: 64. M. Koza , 79. J. Havierník , 85. P. Pavlis - F. Hanzal .
Hráči zápasu: J. Pavlíček .
Místo: Černá. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.