Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásný zápas, ve kterém Sedlec neudržel nadějné vedení


0

Domácí vedli po prvním poločase o dvě branky, ale Nemanice probudila bouřka v kabině a krátce po půli bylo srovnáno. Pak už padlo po gólu na každé straně a výsledkem atraktivního střetnutí tak bylo šest gólů a remíza. Nemaničtí tak poprvé v sezóně ztratili, Sedlec potvrdil, že se s ním v letošní sezóně musí počítat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili ve velkém stylu

Sedlec si na první celek tabulky věřil, v zápasech minulé sezóny s ním dokázal držet krok. A hosté se tak po lehčích soupeřích museli tentokrát opravdu předvést. Sedlec se dostal po půlhodině hry do vedení, kdy nádhernou ránu vypustil z přímáku ze svých kopaček Pavlíček a potvrdil, že si na začátku ročníku potykal s dobrou formou -  1:0. A pro nemanické fotbalisty bylo před poločasem ještě hůře - poprvé se za Sedlec totiž těsně před přestávkou prosadil Chromý, loni hrající v dresu Křemže - 2:0.

Pět branek ve druhém poločase

Nádherný zápas vysoké kvality vrcholil svým druhým poločasem. Po přestávce mohl ještě Pavlíček zvýšit, ale Polomčák ho skvěle vychytal. Nemanice se probudily a po akci středem hřiště Novotný vystřelil zpoza vápna, Hanzal míč vyrazil před sebe a Schönkypl jej vrátil za gólmana - 1:1. V 52. minutě pak bylo srovnáno. Po rohu Zacha se Dubský protlačil mezi strážci a hlavičkou dal na 2:2. To ale zdaleka nebylo vše - o slovo se přihlásil opět Sedlec - v 54. minutě vrátil domácím barvám vedení Pekař, když Kučera prošel obranou a jeho vyraženou střelu Pekař dorazil do sítě - 3:2. Sedlec poté nastřelil dvakrát břevno. Hosté se nevzdali a opět srovnali krok - Motl zatáhl balón po lajně, nacentroval a Novotný se procpal mezi stopery a přesně zakončil - 3:3. Zápas měl pořádné grády. Situace se pak na chvíli uklidnila, hrálo se po vápna. Nemanice se v 75. minutě už radovaly z vedení, ale jejich radost zchladil zdvižený praporek pomezního, signalizující ofsajd. Polomčák pak zachránil Nemanice, když hlavičku vlastního spoluhráče dokázal vytáhnout na břevno. V parádním utkání se tedy nakonec body dělily.

Video ze zápasu:

  



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník SK Sedlec): "Hrál se opravdu vynikající fotbal, asi nejlepší od doby, co hrajeme 1. B třídu. Nemanice mají výborný tým, ale v prvním poločase jsme je zaskočili. Pavlíček nádhernou bombou z přímáku a Chromý těsně před poločasem. Po přestávce mohl ještě Pavlíček zvýšit, ale Polomčák ho skvěle vychytal. Místo toho bylo během 4 minut vyrovnáno, když nás Nemanice sestřelily ze vzduchu. Ještě jednou jsme se dostali do vedení, ale nakonec z toho byla asi zasloužená remíza. My dali ještě dvě břevna, ale šance měli i hosté. Bylo to celkem vyhecované, ale v boji o čelo to nebývá jiné. Každopádně diváci si přišli na své."

SK Nemanice
Petr Böhm (Nemanice): "První poločas byl z naší strany bez pohybu, prospali jsme ho a domácí toho využili. Lehká bouře v kabině přinesla ovoce a rychle jsme srovnali. Zápas se povedl Novotnému, měl prsty v prvním góle, třetí poté dal sám."



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - J. Vojtěšek [-] (72. V. Kozel [-] ) , M. Pešek [-] (79. J. Růžička [-] ) , J. Koch [-] , M. Bláha [-] - M. Peterka [-] , J. Pavlíček [-] , M. Chromý [-] , P. Borovka [-] - K. Pekař [-] (56. J. Zíka [-] ) , T. Kučera [-]

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - A. Motl [-] , K. Zatloukal [-] , M. Strnad [-] (81. L. Kubát [-] ) , S. Dubský ml. [-] - M. Novotný [-] , R. Kochlöfl [-] , J. Nevosad [-] , J. Křiváček [-] - P. Schönkypl [-] , M. Zach [-]

Místo: Sedlec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Albert Karel - Ovčáček, Cibranský.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.