1:2
(1:0)
46. K. Krauskopf
48. J. Černý (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 13:30

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černá lituje tříminutového výpadku, Brod ji přeskočil v tabulce


Branky


37. J. Havierník - 46. K. Krauskopf , 48. J. Černý (vl.)
0

Českokrumlovské derby týmů, které se ještě loni setkávaly v okresním přeboru, přineslo zajímavý průběh. Nakonec rozhodl vlastní gól...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Černá byla v prvním poločase aktivnějším celkem, ve středu hřiště se dařilo Sivákovi. V 15. minutě běžel Koza sám na bránu, ale o dva metry ji přestřelil. Domácí měli i další náznaky šancí. Vyšák nakonec inkasoval ve 37. minutě. Havierník prošel středem hřiště a na hranici pokutového území se napřáhl ke střele, kterou nechtěně tečoval hostující stoper Pomije do protipohybu brankáře a byl z toho šťastný gól - 1:0. Hosté svého soupeře v první půli příliš neohrozili, ale vše si schovávali na pozdější okamžiky...

46. a 48. minuta - 1:2!

Úvod druhého poločasu totiž rozhodl o vítězi. Ihned po nástupu ze šaten se totiž hosté dočkali srovnání. Po centru se odražený míč dostal ke Krauskopfovi, který pálil bez přípravy a jeho tečovaná střela zapadla za Bublíkova záda - 1:1. No a ve 48. minutě už Vyšší Brod vedl! Znovu Krauskopf dostal do strany přihrávku ze středu pole, postupoval zprava sám a jeho velmi prudký přízemní centr si do brány srazil sám domácí hráč Černý srazil do sítě, a nutno dodat, že tak ukázková šibenice se jen tak nevidí - 1:2. I třetí gól tak na malém hřišti, kde není k ničemu prostor, padl s přispěním soupeřova hráče. Domác se pak tlačili za vyrovnáním, ale Mayr své spoluhráče podržel a oslavil s nimi cenné vítězství v derby.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Černá v Pošumaví
Jiří Daňo (vedoucí TJ Černá): "První poločas jsme vyhráli zaslouženě, Vyšák vůbec nic neměl. Celý zápas nás stály tři minuty druhého poločasu, kdy jsme dostali dva góly, jeden vlastní. Pak jsme do nich bušili, ale gól jsme dát nedokázali a vyhrál tak šťastnější. Bohužel, tři body jsme doma ztratili."

FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (vedoucí Vyšší Brod): "V Černé se bude hrát každému těžko, a je jedno, jaký bude povrch, na který si všechny týmy stěžují. I kdyby byl povrch ligový, zápasy na tomto hřišti nebudou o ničem jiném než o soubojích. Po vyjádřeních domácích hned po zápase jsem měl pocit, že na hřišti byl jen jeden tým, a to právě oni. Ano, vlétli na nás a byli v první půlhodině lepší a zaslouženě, i když šťastně, šli do vedení. Především špílmachr Sivák, který má skutečně vysokou kvalitu, měl až moc prostoru. Ale poté jsme začali hrát agresivněji a hru srovnali. Vyšel nám úvod druhého poločasu, kdy jsme rychle otočili skóre, i když také se štěstím. Soupeř pak měl nějaké šance, ale gólman je zneškodnil, pokud to mám srovnat s naším minulým zápasem s Netolicemi, rozhodně v Černé tolik práce jako při naší jasné domácí výhře neměl. A je evidentní, že domácí mají problém, pokud se stav nevyvíjí podle jejich představ. Psychicky jsme zápas zvládli o moc líp. Hlavně v závěru byla atmosféra až zbytečně vyhrocená, čemuž přispěli i fanoušci obou mužstev, kteří v Černé sedí v podstatě na hřišti. Chtěl bych pochválit celé mužstvo, které se nevzdalo a po celý zápas bojovalo, a to je v Černé víc než cokoliv jiného. Neodpustím si ještě jednu poznámku. Každý tým by měl přistupovat k zápasům s pokorou a být schopný uznat i kvalitu soupeře, ne jen tu svou. Bez toho se nelze poučit ani vyhrávat. Ale to ať si každý přebere sám..."



Sestavy


TJ Černá v Pošumaví
J. Bublík [-] - J. Černý [-] , M. Frnka [-] , K. Strnad [-] , T. Kordík [-] - K. Vrba [-] , M. Sivák [-] , P. Pavlis [-] , M. Uhlíř [-] (60. K. Zeman [-] ) - J. Havierník [-] , M. Koza [-] (82. M. Koza [-] )

FK Dynamo Vyšší Brod
L. Mayr [-] - P. Prochaska [-] , V. Pomije [-] , F. Klíma [-] , M. Sosna [-] - T. Dibďák [-] , F. Kročák [-] (86. T. Cach [-] ) , R. Bäuml [-] (46. V. Marek [-] ) , L. Rapčan [-] , K. Krauskopf [-] - J. Gondek [-] (61. J. Rohlík [-] )

ŽK: 84. J. Bublík - 42. F. Klíma , 73. L. Rapčan , 90. J. Gondek .
Hráči zápasu: M. Sivák - K. Krauskopf .
Místo: Černá. Počet diváků: 106. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - Řehoř, Hladík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.