2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec měl vítězství na dosah, musí se ale spokojit s bodem


Branky


0

V našem expert tipu byl předpovídán pro toto utkání pěkný fotbal. No a Adam Kvasnička se nemýlil. Nakonec se body asi spravedlivě rozdělily mezi oba celky - žádný si nezasloužil odejít s prázdnou. Zajímavostí je, že gól padl jak v poslední minutě prvního, tak druhého poločasu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlíček proměnil penaltu

Zatímco Sedlec v týdnu posílil o Petra Holbu a postrádá jen dlouhodobě zraněného Reindla, domácí měli před utkáním se skládáním sestavy větší problémy. Chyběly opory Kneys s Beranem a střelec Balogh. Navíc na poslední chvíli musel trenér Cimburek řešit absenci jedničky mezi tyčemi, Nováčka tak nahradil Kölbl, který už nějaký ten rok chytá jen za plánskou pětatřicítku. Planá má ale kvalitní kádr a tak se hrálo od prvních minut pěkné utkání, ke kterému přispívaly oba týmy. Sedlec v první dvacetiminutovce zjistil, že Kölbl jen tak k překonání nebude, Kučera svou šanci neproměnil. Na druhé straně bylo také hodně živo. Řehoř přímo z rohu málem překvapil Hanzala, ale toho nakonec zachránila tyč. Dvakrát proti Hanzalovi sám postupoval Petscher, ale neproměnil. Stejně tak se mezi tři tyče nevešla ani tutová dorážka Čertíka. A tak udeřilo před závěrem poločasu na druhé straně. Kučera si šikovně posunul míč kolem Turka, který šel aktivně proti hráči a byla z toho jasná penalta. Míč si postavil Pavlíček a Kölbla překonal - 0:1.

 

Řehoř zachránil domácím bod

Domácí po změně stran zabrali. A po třinácti minutách druhé půle srovnali na 1:1. Petscher obehrál protihráče a přenechal míč Lexovi, který míč napálil tvrdě a přesně. Hrál se vyrovnaný zápas, v 78. minutě však přiblížil hosty k úspěchu po standardce Bláha. Jeho střelu nešťastně pro domácí tečoval Jan Pintér a Kölbl už nemohl nic dělat - 1:2. Planá se vrhla do útoku a Sedlec tak postupoval do otevřené obrany. Holba ani Chromý ale potřebnou pojistku z brejků Sedleci nezařídili. A tak přišel trest. Plánští dotlačili míč do sítě v poslední minutě, když míč ze skrumáže propadl k Řehořovi a ten "béčkem" dokázal Hanzala překonat podruhé - 2:2. Pohledný duel tak vítěze nenašel, ale spokojené mohly být oba týmy. Byť Sedlec měl blizoučko k výhře, i bod z Plané jistě bude mít svou cenu.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (SK Planá): Dobrý soupeř. Věděli jsme, že k nám jede tým, který minulý týden remízoval s favoritem soutěže. Trošku jsme změnili taktiku a nechtěli presovat tak vysoko jako s jinými soupeři. V prvním poločase jsme si vytvořili asi tři jasné příležitosti, ale bohužel jsme neproměnili a nakonec před poločasem dostali na 0:1. Do druhé půle jsme vlítli a snažili se co nejrychleji vyrovnat, což se nakonec povedlo. Poté se hrála vyrovnaná partie, ale Sedlec šel znovu do vedení. Od té doby jsme se vrhli do útoku a vsadili vše na jednu kartu. Soupeř měl několik nebezpečných šancí, kdy nám mohl zasadit smrtící úder. Ale šli jsme tomu naproti a v nastaveném čase vyrovnali. Troufnu si říct, že zasloužený bod pro oba týmy! Sedlec dobře posílil a myslím, že letos bude hodně nahoře! Kvalitní zápas s kvalitním týmem a fotbal měl v Plané svůj den, bylo se na co dívat! Za tým bych chtěl poděkovat a vyzdvihnout brankáře Tomáše Kölbla, který ve svých devětatřiceti letech odchytal svůj první zápas v I.B třídě, a to velmi dobře. Klobouk dolů!

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník SK Sedlec): "Tahle ztráta nás opravdu mrzí. Vést v Plané v poslední minutě se nepovede každému a když už se to stane, musíme vyhrát. Máme ale opakované problémy při bránění standardních situací, dostáváme z toho většinu gólů a teď se to stalo zase. Strašně si tím škodíme, jinak bychom byli v tabulce mnohem výš, protože myslím, že herně jsme se opět předvedli velice slušně a zatím nás žádný soupeř nepřehrál. Nakonec ale bod z Plané má svou platnost, teď hlavně musíme doma konečně vyhrát, čeká nás Dříteň, kterou Sedlec ještě nikdy neporazil. Teď máme ale důvod si věřit."



Sestavy


SK Planá
T. Kölbl [-] - M. Turek [-] , J. Pintér [-] , T. Pintér [-] , R. Kubíček [-] - F. Čertík [-] (77. L. Fujdiar [-] ) , T. Řehoř [-] , Z. Lexa [-] , J. Zedek [-] - T. Plojhar [-] , P. Petscher [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Pešek [-] , J. Zíka [-] (79. J. Vojtěšek [-] ) , J. Koch [-] , M. Bláha [-] - P. Borovka [-] (84. V. Kozel [-] ) , M. Chromý [-] , J. Pavlíček [-] , M. Peterka [-] (62. J. Růžička [-] ) - K. Pekař [-] (54. P. Holba [-] ) , T. Kučera [-]

ŽK: 23. P. Petscher , 56. J. Pintér , 77. T. Pintér - 34. M. Pešek , 85. P. Borovka , 90. J. Pavlíček .
Hráči zápasu: T. Kölbl - M. Pešek .
Místo: Planá. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Řehoř Petr - Komzák, Stach.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.