2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budík, Budík, Budík. Obrana Svinů si s útočníkem nevěděla rady


Branky


0

Stanislav Budík zaznamenal tři góly a pomohl Frymburku ke třem bodům. Trhové Sviny překvapivě nadále zůstávají u dna tabulky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sviny šly do rychlého vedení

Už ve 2. minutě se domácí dostali po chybě frymburské obrany do zakončení, které s přehledem proměnil v gól Kolář - 1:0. Od té doby ovšem měli územní převahu hosté a tlačili se do vyrovnání. A to také přišlo - nadvakrát se trefil Budík - 1:1. Nejprve mu perfektním zákrokem míč vyrazil brankář Vrábek opět k noze a dorážka už skončila v síti. Domácí měli z brejků hodně šancí, ale v koncovce byli hodně bezzubí. Jednou nastřelili břevno. Zvonilo i na druhé straně - ve 31. minutě šel sám na branku Budík, ale jeho střelu vyrazil gólman na tyč. První půle tak skončila remítovým výsledkem - herně měli navíc Frymburští, ale více brankových šancí zase měli domácí...

Frymburk dokázal otočit

Druhá půle byla ještě zajímavější. Frymburk byl hodně nespokojený s verdikty rozhodčího Bumby, v závěru se cítili poškozeny i Sviny.... Po sporně nařízeném přímém kopu se trefil v 60. minutě obvyklý exekutor svinenských standardek Perfoll - 2:1. Další minuty se hrálo převážně ve středu hřiště s minimem šancí na obou stranách, ale Frymburk posléze dvakrát udeřil! Perfektními akcemi otočil skóre, oba góly dal Budík prakticky do prázdné branky, kdy mu nahrávky servírovali jednou Milan Račák a podruhé Dušan Račák - 2:3. V 87. minutě byl vyloučen frustrovaný domácí brankář Vrábek, který měl míč v náruči a když šel vykopávat, tak úmyslně nakopl frymburského hráče, to rozhodčí viděl a potrestal červenou kartou, ale penaltu nenařidil. Avšak domácí i přes oslabení mohli vyrovnat v poslední minutě, kdy už překonali brankáře Vítka, ale na lajně zasáhl ještě na poslední chvíli stoper Grohman i s přispěním ruky, ale k údivu všech se penalta nepískala. Další situace už si hosté pohlídali a odvezli si trochu překvapivě všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Martin Písko (trenér Trhových Svinů): "Dali jsme rychlý gól, ale bohužel zase jeden darovali po naší chybě. Frymburk má dobrý tým, ale to jsme věděli. Jsem zklamaný z výkonu některých hráčů, pořád jako bychom byli myslí na dovolené. Měli by jsme se ponaučit z chyb, které děláme, protože jsou každý zápas stejné. Vedeme 2:1 a během minuty dostat dva góly a prohrát, to umíme jen my. Jedeme dál, musíme si sáhnout na samé dno, abychom mohli jít pomalu nahoru."

FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér Frymburku): "Tentokrát musím celý tým pochválit za bojovnost, morálku a předvedenou hru. Dvakrát jsme prohrávali a nakonec si odvážíme všechny body. Měli jsme herně navrch, ale domácí si převážně z rychlých brejků vytvořili dost šancí na to, aby zvítězili. Druhý gól jsme dostali z trestného kopu, který si rozhodčí vyloženě vymyslel, ale mužstvo se semklo a během jedné minuty jsme otočili výsledek ve svůj prospěch. Makali všichni, ale nejlepším hráčem byl tentokrát Budík a to nejen protože dal hattrick, ale celý zápas dělal obraně soupeře velké starosti."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - J. Novák [-] (61. M. Valut [-] ) , J. Šafránek [-] , J. Petr [-] (67. J. Fabián [-] ) , F. Štrachal [-] - L. Ebenhöh [-] , A. Perfoll [-] (75. D. Brůha [-] ) , O. Kolář [-] , R. Horelica [-] - D. Tomek [-] , Z. Šafránek [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - M. Janáček [-] , J. Grohman [-] , J. Ribár [-] , R. Mertl [-] (69. L. Matúš [-] ) - T. Kaňa [-] (89. M. Neumann [-] ) , J. Šisler [-] , D. Račák [-] , M. Račák [-] - S. Budík [-] , J. Rillich [-] (86. K. Malák [-] )

ŽK: 51. J. Petr , 60. F. Štrachal , 88. R. Horelica - 48. M. Janáček , 60. J. Šisler , 76. M. Vítek , 81. S. Budík . ČK: 87. M. Vrábek .
Hráči zápasu: S. Budík , J. Šisler .
Místo: T. Sviny. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bumba František - Ernst, Brejník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.