0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klidný zápas, klidná výhra favorita utkání


Branky


0

Jak byly v tomto kole extrémně vypjaté zápasy, tak duel Kameňáku a "sousední" Plané mnoho emocí nenabídl, nebyla udělena jediná karta. Hosté si zkušeností došli k pohodlnému vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čertík se prosadil popáté v sezóně

Zatímco Planá měla v sestavě jako nejmladšího hráče Plojhara (ročník narození 1994), domácí nasadili hned tři fotbalisty s datem narození 1996. Planá svou sílu demontrovala už 5. minutě, kdy si na rohový kop Řehoře naběhl Čertík a na přední tyči se nemýlil. Čertík se prosadil už popáté v sezóně - 0:1. Za domácí mohl ve 13. minutě odpovědět po krásné kolmici Mráz, ale na Nováčka si nepřišel, ten jeho střelu vyrazil. Následoval fotbal bez vážných příležitostí, Beranovi po přiťuknutí od Zedka střela nesedla, stejně tak na druhé straně pálil hodně mimo Kuta. Pak ale přece jen přišly ještě dvě vážné situace před Dudkovou brankou. Čertík se pěkně uvolnil a levačkou posadil míč na hlavu nabíhajícího Lexy, ale ten ukázal, že má asi oblíbenější činnosti, než hlavičkování. A tak se Planá radovala z vedení 2:0 až v 36. minutě. Petscher prošel středem hřiště, napřáhl a jeho parádní střela zapadla do růžku brány, Dudek plachtil vzduchem marně.

Domácí se do vyložené gólovky nedostali

Újezd si ve druhém poločase nedokázal vytvořit tutovou příležitost, v ofenzivě působil neškodně. Plané tak stačil zodpovědný výkon v defenzivě. V 55. minutě zkoušel štěstí pěknou střelou Mráz, ale pár decimetrů jí k úspěchu chybělo. O deset minut se zjevil před Nováčkem znovu Mráz a v pádu zakončoval nad břevno. Do třetice náznak šance domácího celku - v 73. Kuta neuspěl po standardce hlavičkou. A tak se za pár sekund na to měnilo skóre díky Petscherovi. Ten utekl od půlky domácím bekům, v zakončení nic nevymýšlel a napálil níč kolem padajícího gólmana do sítě - 0:3. Úspěchu se Kamenný Újezd nedočkal ani po další akci Mráze, který se šikovně uvolnil, ale jeho přízemní střela z otočky zamířila těsně vedle tyče. Fyzická převaha a herní vyspělost byla na plánské straně, Kameňák si musí na body počkat do příštích zápasů. Hosté zvládli zápas i bez opory Jana Pintéra, kterého čeká kvůli zdravotním problémům od fotbalu pauza. Domácím zase citelně scházel Stegbauer, jehož zkušenost by se v podobném zápase moc hodila.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu



SK Planá
Jan Pintér (SK Planá): "Dnes jsme odvedli kvalitní kolektivní výkon. V Kameňáku je krásné hřiště a kluci se na to těšili a tak to také vypadalo. Řekl bych, že jsme dnes neměli nějaké slabší místo a soupeře jsme kromě dvou ošemetných situací do ničeho nepustili. Do dobré formy se dostává Fíla Čertík a na hřišti je hodně vidět. Nejlepšími hráči byli Čerťas, Peči a tak jako vždy Řehy."



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Průdek [-] (46. P. Božík [-] ) , O. Kuta [-] , O. Samek [-] , M. Beneš [-] - T. Chromý [-] , V. Mráz [-] , M. Sládek [-] , J. Nejedlý [-] - V. Kotalík [-] (67. J. Havlíček [-] ) , O. Bělohlav [-] (77. P. Petkov [-] )

SK Planá
J. Nováček [-] - T. Plojhar [-] (46. P. Vobořil [-] ) , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] , R. Kubíček [-] - Z. Lexa [-] , M. Beran [-] (85. M. Sodomka [-] ) , T. Řehoř [-] , F. Čertík [-] - J. Zedek [-] , P. Petscher [-] (77. L. Fujdiar [-] )

Hráči zápasu: V. Mráz - F. Čertík , P. Petscher .
Místo: K. Újezd. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klimeš Jiří - Ambrožová, Stach.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.