Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec to venku umí, tentokrát zásluhou Pavlíčka zdolal Krumlov


Branky


0

Sedlec na venkovním hřišti v sezóně ještě neprohrál. Tentokrát uhrál důležité tři body na půdě nevyzpytatelného Krumlova B, který se v zápase dokonce ujal vedení...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První rány kapitánů - nabité

Utkání probíhalo na náhradním hřišti v Kájově a právě to se nakonec dle Krumlovských ukázalo jako velká výhoda pro soupeře ze Sedlece. Na hřišti v Kájově začala lépe krumlovská rezerva, která šla po půl hodině do vedení. Za domácí opět nastoupila hodně mladá sestava, ale tentokrát notně posílena o hráše se zkušenostmi z A týmu a prvních třicet minut to bylo znát. Aktivitu korunoval přesnou trefou kapitán domácího celku Carda - 1:0. To ale Sedlecké probudilo a obraz hry se zcela změnil. Domácí jako kdyby odpadli a přestali hrát. Kučera sice ve dvou šancích neuspěl, pak ho však brankář Kejšar stáhnul ve vápně a pískala se penalta. Pavlíček v ní ale selhal. Ani toto varování ovšem Krumlovským nestačilo. O chvíli později totiž kapitán hostů Pavlíček své zaváhání napravil a po rohu vyrovnal - 1:1

Pavlíček byl při chuti

Po poločase se hrál otevřený fotbal, kdy si obrany na obou stranách vybíraly slabší momenty. Po jedné takové hosté udeřili. Pavlíček se probil do vápna, našel z druhé vlny Kučeru a ten poslal Sedlec do vedení - 1:2. To mohl ještě zvýšit Peterka, ale z malého vápna přestřelil odkrytou branku. Pak se znovu projevila největší bolest sedleckého týmu - obranné standardky - opět byli nepokrytí hráči a důrazný Dudák vyrovnal na 2:2 a potvrdil vzepetí domácího celku. Poslední slovo měl ale tank Pavlíček. Po přiťuknutí Peterky se vřítil v 76. minutě do vápna a ranou o tyč rozhodl o vítězi - 2:3. Krumlov už se poté na nic nezmohl. Sedlec tak poskočil na páté místo tabulky a příště bude chtít přidat tři body konečně i z domácího hřiště.

 

     SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Jiří Carda (kapitán Krumlova B): "Soupeř získal hodně tím, že se hrálo na menším hřišti a předčil nás hlavně důrazem. Naše fotbalovost nebyla dostatečná a proto jsme prohráli podle mého dorazu až s přespříliš tvrdým soupeřem." Vedoucí mužstva Karel Šíma: "Po sérii tří vítězství se nám toto utkáni nepovedlo, jak výsledkově tak i předvedenou hrou. Chybělo nasazeni, pohyb a nedostatek agresivity v osobních soubojích."

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník Sedlece): "Asi se dohodneme se soupeři a budeme hrát všechny zápasy venku. Protože zatímco doma jsme ještě nevyhráli, venku jsme naopak ještě neprohráli. V Kájově, kde se zápas s Krumlovem hrál, to byl zajímavý zápas. Krumlovští mladíci začali lépe a zaslouženě šli do vedení, gól nás ale probral a začali jsme hrát. Nepohřbila nás ani neproměněná penalta a nakonec jsme urvali vítězství, což jsme už po třech zápasech bez výhry potřebovali. Cením si toho o to víc, že nám chyběli tři hráči základní sestavy, včetně stoperské dvojice. Naším nejlepším hráčem byl Pavlíček, dva góly, jedna přihrávka a ještě zahodil penaltu, aby nemusel platit za hattrick (úsměv)."



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - J. Čabaj [-] , P. Vnuk [-] (46. J. Poláček [-] ) , M. Dudák [-] , M. Rytíř [-] (68. P. Gabor [-] ) - F. Persán [-] , J. Rozkošný [-] , T. Kopřiva [-] , L. Kitzler [-] (46. J. Peťule [-] ) - P. Bordáč [-] , J. Carda [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - J. Zíka [-] , V. Kozel [-] , J. Vojtěšek [-] , M. Pešek [-] - M. Chromý [-] , P. Borovka [-] , J. Pavlíček [-] , M. Peterka [-] - T. Kučera [-] , J. Růžička [-] (83. L. Hovorka [-] )

ŽK: 38. J. Kejšar , 82. J. Poláček - 54. M. Peterka , 73. M. Pešek , 80. M. Chromý .
Hráči zápasu: J. Pavlíček .
Místo: Kájov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimeš Jiří - Hučík, Hladík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.