0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Planá sebrala první bod sezóny z horké frymburské půdy!


Branky


0

No vida, už ani Horní Planá nemá v tabulce potupnou nulu v kolonce získaných bodů. A přitom málokdo čekal, že zrovna doma velmi silného Frymburku by mohla zabodovat. Jenomže trenéru Součkovi se sešla silná sestava a domácí borci na ni vyzrát nedokázali...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrany hrály prim

Zápas zrovna nebyl žádnou extra přehlídkou útočných nápadů a naši informátoři si toho mnoho zajímavého poznamenat nemohli. Frymburský celek měl první dvě šance v úvodu zápasu. A obě měl na svědomí Budík. Ten svůj samostatný únik zakončil jen do postranní sítě a následně se objevil nehlídaný na malém vápně a branku jen překopl. Největší šanci hostujícího celku měl v první pětačtyřicetiminutovce Klik. Ten měl míč na na kopačkách na velkém vápně při obrovské příležitosti, ale proměnit v branku ji nedokázal. Další příležitost pak zmažil domácí gólman Vítek.

Brankáři čistá konta udrželi

V druhé půli to byli překvapivě hosté, kteří působili nebezpečněji. A vůbec celkově byl druhý poločas o něco fotbalovější, ale na četnosti šancí se to bohužel nijak neprojevilo. Frymburk se mohl spolehnout na dobře zahrávané standardky, ale více tvořili směrem dopředu právě Hornoplánští. Za hosty v druhé půli zahrozili Bednář a Kordík, ale Vítek čisté konto udržel. Nakonec největší šanci tak měl v nastavení domácí Matúš, který šel podél vápna sám na branku, měl snad třikrát možnost vystřelit a když už byl blízko brance, tak umístil slabé zakončení jen do brankáře! Případná porážka by pro Hornoplánské byla hodně krutá, Frymburk tentokrát nepředvedl dobrý výkon a má do příště co zlepšovat.

 

 SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér Frymburku): "Odehráli jsme nejhorší zápas na podzim a nakonec můžeme být rádi za bod. Většina hráčů měla v hlavách, že výhra nás nemůže minout a podle toho také hráli. První půli jsme prakticky odchodili a prospali a ve druhé to nebylo o nic lepší! Zápas se nám prostě nepovedl a hosté si bod určitě zasloužili a dá se říci, že neměli daleko k tomu, aby si odvezli všechny tři."

TJ Smrčina Horní Planá
Karel Souček (trenér Horní Plané): "První poločas by l z obou stran víceméně vyrovnaný, vytvořili jsme si i nějaké ty šance, ale bohužel, koncovka nebyla nejlepší. Myslím, že jsme Frymburk naší hrou překvapili. Zaprvé jsme se sešli kompletní, což je důležité, kdybychom se v takovéto sestavě scházeli pořád, tak si myslím, že určitě nejsme tam, kde jsme. Celkově jsme měli asi i více šancí, než Frymburk. Jenomže bohužel, branky nedáváme. Ale za bod jsme rádi, hráli jsme dobře a třeba se to projeví konečně na tom, že se odrazíme. Třeba… Dobře zachytal brankář Truhlář, vzadu odvedl velmi dobrou práci Šlak, byl tam hodně znát, byl na hřišti slyšet, dirigoval si obranu a takového hráče my na hřišti potřebujeme, tak uvidíme, jak to s ním bude dál."



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - J. Ribár [-] , D. Račák [-] , J. Grohman [-] , K. Malák [-] (52. T. Kaňa [-] ) - E. Koršala [-] (46. J. Rillich [-] ) , M. Račák [-] , J. Šisler [-] , R. Mertl [-] - S. Budík [-] (65. J. Micák [-] ) , L. Matúš [-]

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - L. Parai [-] (43. A. Kvasnička [-] ) , Z. Šlak [-] , J. Boháč [-] , M. Truhlář [-] - A. Kvasnička [-] , M. Bednář [-] , T. Klik [-] , A. Vachta [-] - F. Švábirt [-] , M. Kordík [-]

ŽK: 85. J. Ribár - 30. F. Švábirt , 44. M. Kordík , 58. A. Kvasnička .
Hráči zápasu: J. Šisler - M. Truhlář , Z. Šlak .
Místo: Frymburk. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Křížek Danek - Hladík, Adamovič.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.