Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První domácí výhra z atraktivního duelu pro Sedlec


0

Zápasy Sedlece letos rozhodně nenudí. Napínavý zápas rozsekl chvíli před koncem spolehlivý střelec Pavlíček, předtím se na obou stranách prosadili dvakrát Tomáš Kučera a zkušený Jan Gažák. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nenapověděl

Tak se to domácím povedlo a zabrali tři body ze svého pažitu. Už začátek byl z jejich strany vynikající, rozběhnutý Peterka hned v první minutě parádně nacentroval a Kučera nedal hlavou brankáři hostů šanci - 1:0. Sedlec ale brzké vedení trochu ukolébalo a Trhové Sviny ukazovaly, že fotbal hrát umí. Výsledkem byl po půl hodině gól zkušeného Gažáka po brejkové situaci - 1:1. Trhové Sviny do zápasu nasadily zkušenost, při absencích některých hráčů se kromě Gažáka se na hřišti spoléhaly i na Davida Štojdla a Otu Šafránka. Tito fotbalisté toho přitom v sezóně celkově mnoho neodehráli ani za béčko.

Domácí obrat ve skóre

Do druhého poločasu vstoupili lépe opět domácí, ale bez gólového efektu, a tak stačilo opět okénko v domácí obraně a Gažák přiblížil Svinům body - 1:2. Domácí se ale nevzdali a hlavně dlouhé míče na Kučeru na obranu hostů platily. Po jednom takovém,  po pasu od Chromého, Kučera ustál souboj a propálil i brankáře Vrábka - 2:2. Ve dvou dalších čistých šancích pak ale mířil střelec Sedlece vedle a výsledek tak byl až do konce na vážkách. Dvě minuty před koncem si ale převzal od Bašara míč kapitán Pavlíček, přesprintoval dvě třetiny hřiště a jak už je takřka tradicí, zastavil se až s rukama nad hlavou - 3:2. Sedlec byl doma aktivnějším týmem a vydřené body si zasloužil, ovšem Trhové Sviny rozhodně předvedly solidní výkon. 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník SK Sedlec): "Trhové Sviny byly hodně těžký soupeř, nerozumím tomu, co dělají v dolní části tabulky. Nám se povedlo jít rychle do vedení, chybami v obraně jsme ale soupeři nabídli otočení stavu a zkušeného Gažáka není třeba přemlouvat, aby takové situace gólově vyřešil. Naštěstí se nám velkou bojovností a díky lepší fyzičce podařilo utkání otočit. Ale mělo to být mnohem dřív, než dvě minuty před koncem, protože já osobně jsem šel za stavu 2:2 dvakrát sám na branku a nic z toho nebylo. Náš kapitán měl ale poslední slovo, a tak jsme konečně poprvé doma vyhráli."

TJ Spartak Trhové Sviny
Zdeněk Bebčák (vedoucí T. Svinů): "Nevím co se děje, ale nějak se nám nedaří dát dohromady tu pravou sestavu. Minulý zápas se Zliví nedohrál agilní Švepeš, v týdnu na tréninku se zranil Valut, další hráči se zúčastnili domácí oslavy či počítačových her v Praze. Tak musel trenér Martin Písko sáhnout do rezervy, odkud vytáhnul předsedu oddílu Jana Gažáka, Davida Štojdla a do třetice dalšího matadora Otu Šafránka, kteří toho v této sezóně ještě moc nenahráli ani za béčko. Zápas jsme začali opravdu bídně, protože nechat osamoceného Kůču ve vápně s balonem, to je smrtící. To se taky stalo a aniž bychom se dotkli balonu jsme prohrávali. Už ve 20.minutě jsme pro zranění museli sáhnout do obrany a vystřídat Jirku Šafránka. Ještě že máme předsedu a ten nejstarší hráč na hřišti nás alespoň na chvíli uklidnil vyrovnávací brankou. Začátek druhého poločasu byl herně lepší pro nás, šli jsme do vedení opět Honzou Gažákem. Ale našemi chybami jsme soupeři umožnili vyrovnat a nakonec i zvítězit. Nevím, místo abychom jako vloni dýchali na záda Plané a Nemanicím, musíme koukat dolů, jak hrají soupeři za námi, kterých tam ale moc není. Je to ještě dlouhé, zápasů je ještě dost. Soupeři gratuluju k výhře, šel za výhrou dravěji než my. Naším hráčem zápasu byl útočník Jan Gažák (před týdnem oslavil 42.narozeniny), na hřišti má ještě pořád co mladším hráčům dát, dal dvě branky, vykřesal pro hosty naději na výhru, ta se ale nakonec nekonala."



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Bláha [-] , M. Pešek [-] , V. Kozel [-] , J. Zíka [-] - M. Peterka [-] , J. Pavlíček [-] , M. Chromý [-] , P. Borovka [-] (72. L. Bašar [-] ) - K. Pekař [-] (76. J. Vojtěšek [-] ) , T. Kučera [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - D. Brůha [-] , J. Petr [-] , O. Šafránek [-] , A. Perfoll [-] - J. Šafránek [-] , D. Štojdl [-] , O. Kolář [-] , L. Ebenhöh [-] (81. P. Randa [-] ) - Z. Šafránek [-] (86. J. Kostohryz [-] ) , J. Gažák st. [-] (70. R. Horelica [-] )

ŽK: 42. M. Peterka , 62. P. Borovka - 32. O. Šafránek , 38. J. Petr , 75. L. Ebenhöh .
Hráči zápasu: T. Kučera - J. Gažák st. .
Místo: Sedlec. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hladík Pavel - Křížek, Semrád.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.