Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petscher nastřílel čistý hattrick (+ foto, video)


Branky


0

Konečné skóre dost dobře nevypovídá o tom, jak utkání favorita s nováčkem soutěže vypadalo. Černá měla především v prvním poločase dobré gólové příležitosti. Ovšem nevyužila je a Planá potvrdila svou zkušenost. Třikrát se ve druhém poločase trefil Petscher, který se tak nyní s nemanickým Zachem dělí o první místo v tabulce kanonýrů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Utkání začalo s patnáctiminutovým zpožděním, když se čekalo na hostujícího brankáře Wudyho. Ten zaskočil za brankářské kolegy po zranění kolena po více než roce, když Černé chyběli oba stálí brankáři. První poločas se pak musel divákům líbit. Především úvodní desetiminutvka byla hodně divoká a útočná z obou stran. Už ve 2. minutě si Wudy připsal první ostrý zákrok po chytrém uvolnění a střele Petschera. A vzápětí na druhé straně míč ze strany posílal ze skluzu na bránu rychlonohý Vrba a nastřelil tyč. V 5. minutě byl na dostřel brány faulován Petscher a trestňák Pintéra byl na malém vápně zblokován. O pár okamžiků později bylo zase živo na druhé straně, Koza vybojoval míč pro Vrbu a jeho střela skončila těsně nad břevnem jen díky obětavému zákroku Turka. A útočné manévry uzavřel gólem domácí fotbalista. V 11. minutě dostal prostor ke střele Řehoř a jeho nádherná rána zapadla pod břevno - 1:0. Stejný hráč mohl ve 20. minutě zvýšit z přímáku jen metr za velkým vápnem, když rozhodčí posoudil zákrok Frnky na Balogha jako nedovolený, ale Řehořovu technickou střelu zastavila tyč. Černá měla největší příležitost ve 24. minutě, když po krásné akci měl gól na noze Koza, ale v souboji tváří v tvář nechal vyniknout Nováčka, který Planou zachránil. Do konce půle pak už přišly jen dvě vážnější šance, obě u Wudyho branky. Baloghův centr po nakrátko rozehrané standardce proletěl centimetry vedle tyče, ve 37. minutě pak po hezkém uvolnění od Lexy odmítl z tutové pozice navýšit domácí vedení Petscher, kterého hostující gólman vychytal.

Petscher, Petscher, Petscher...

Ráz zápasu změnila situace krátce po úvodní rozehrávce druhé půle. Petscher šel důrazně za nákopem, vyběhnutý Wudy s Frnkou nedokázali míč odvrátit a útočník v poklidu zavěsil do prázdné brány- 2:0. Následující minuty byli nebezpečnější hosté z Černé, domácí vypadli ze hry a čelili sérii rohů, které skvěle zahrával Vrba. V 55. minutě pak rozhodčím odpustil Plánským penaltu, když Kubíčka při výskoku trefil míč zezadu do ruky. V 63. minutě pak Kozovo zakončení z otočky jen těsně minulo pravou tyč. Pak se Planá oklepala, zklidnila hru a dokázala udržet balón. A hned přišly gólové úspěchy. V 71. minutě se vysunul dopředu Pintér a připravil gólovku pro Petschera, který se nemýlil - 3:0. Stejný hráč o tři minuty později zareagoval na Řehořem rychle rozehranou standardku a posunul míč kolem Wudyho do sítě - 4:0, čistý hattrick Pestschera! O osudu zápasu bylo jasno, hosté ještě do 90. minuty několikrát nemohli přijít na jméno rozhodčímu Mrázovi, který zákroky na Kozu před vápnem neposoudil jako nedovolené.

 

Video ze zápasu:

  

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (SK Planá): Černou jsme sledovali v Kameňáku a věděli, že k nám přijede tým, který chce hrát fotbal, což se také potvrdilo. Soupeř hrozil zejména Sivákem, který posílal dobré balóny do křídel, zejména doprava na Vrbu, který vynikal svou rychlostí. Naše hra dnes nebyla špatná, ale chvílemi to bylo takové rozhárané, nevycházela nám předfinální přihrávka a to nás brzdilo na soupeřově půlce před vápnem. Klid tomu dodal vždy až Řehy, který dokázal hru usměrnit a někam posunout. Z naší party bych vyzdvihl výkon Turyho, který byl dnes téměř stoprocentní. Podali jsme kolektivní bojovný výkon, ale výsledek je pro našeho soupeře možná trochu krutý.

TJ Černá v Pošumaví
Jiří Daňo (vedoucí TJ Černá): Měli jsme problémy s gólmanem, ještě hodinu před zápasem jsme nevěděli, kdo bude chytat. Jeden byl mimo pracovně, druhý je po nemoci. Wudy dorazil na poslední chvilku a docela podržel. Planá byla určitě lepší, hrála dobrý fotbal. První poločas jsme odehráli obstojně a z brejků měli šance. Ale rozhodl druhý gól, kde si možná útočník pomohl přistrčením. Kdyby se hrálo o trochu déle za stavu 1:0, mohli jsme ještě pozlobit. Planá si ale výhru zasloužila. Nebudeme si stěžovat na rozhodčí, ale myslím si, že byli slabí. Ne k našemu týmu, ale k úrovni fotbalu. Vepředu u nás bojoval Koza, vzadu hrál výborně Strnad. Gratulujeme Plané.



Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - R. Kubíček [-] , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] , M. Turek [-] - F. Čertík [-] , Z. Lexa [-] , T. Řehoř [-] , J. Zedek [-] (81. P. Vobořil [-] ) - L. Balogh [-] (67. M. Beran [-] ) , P. Petscher [-] (76. M. Sodomka [-] )

TJ Černá v Pošumaví
P. Wudy [-] - T. Kordík [-] , K. Strnad [-] , M. Frnka [-] , K. Zeman [-] - L. Brůha [-] , J. Černý [-] , P. Pavlis [-] , M. Sivák [-] , K. Vrba [-] (70. M. Uhlíř [-] ) - M. Koza [-]

ŽK: 80. J. Zedek - 21. M. Frnka , 22. P. Pavlis , 56. J. Černý , 88. M. Koza .
Hráči zápasu: M. Turek , P. Petscher - M. Sivák , K. Vrba , K. Strnad .
Místo: Planá. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mráz Marek - Kocina, Hora.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.