Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kameňák vyprovodil Frymburk kanárem


0

Pro domácí tým to byla teprve druhá výhra v soutěži, ale svěřence trenéra Brozmana takovýto výsledek s jedním favoritů soutěže může pěkně nakopnout...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Váša režíroval první půli

Kamenný Újezd výborně nakročil ke třem bodům už v 6. minutě, kdy udeřil prakticky ze své první útočné akce. Váša šikovně přešel přes beka a poradil si i s Vítkem, kterého překonal - 1:0. I druhý gól domácích padl po povedené akci. Váša byl tentokrát ze své levé strany v roli asistenta, když vybídl ke skórování Svobodného a bylo to už o dvě branky. Frymburk sice nepůsobil nijak pasivně, na držení míče dokonce vedl, ale k čemu to - Dudák byl v prvním poločase bez práce.

Domácí bez slitování trestali

Domácí tým i ve druhé půli pokračoval v nebývalé produktivitě. Náskok tří branek jim zařídil střídající Havlíček. A pak přišly chvíle Martina Sládka. Ten se nejprve nádherně trefil v 58. minutě, když vypálil z místa ze šestnáctky a míč krátkým švihem napálil do víka. Následně se prosadil brankou na 5:0 v 74. minutě, o tři minuty na to pak výsledku dodal konečnou podobu svou druhou trefou v zápase Svobodný. Frymburk nesehrál povedené utkání a bude chtít rychle zapomenout, přestože hrál s míčem na kopačkách, nedokázal vepředu nic vymyslet a naopak okénka v obraně domácí nemilosrdně trestali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Vojtěch Brozman (trenér): "Opticky měl Frymburk v první půli navrch, ale gólovou šanci si vypracovat nedokázal, hráli po šestnáctku. My se prosadili po krásných akcích. Ve druhé půli se nám povedlo střídání, místo Štěpánka jsme poslali do hry Havlíčka a ten hned z první akce dal na 3:0. Tím bylo po Frymburku. Ti sice drželi míč, ale čistou gólovku jsme jim nedovolili. Nám akce vycházely, trestali jsme je a nakonec dali šest gólů, takže maximální spokojenost. Velice dobře hrál Sládek a mladý Váša."

FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér): "Propadli jsme ve všech řadách. Sice jsme měli míč více pod kontrolou, ale vlastními chybami jsme pomohli domácím do vedení. Chtěli jsme do druhé půle něco s výsledkem udělat, ale pokračovali jsme stejně jako v půli první a nakonec to bylo ještě horší. Myslím, že jsme si spíš ustřihli ostudu a domácí si zápas pěkně užili. Nebyli jsme schopni si vytvořit ani jednu šanci a tak je výsledek takový, jaký je, a naprosto zasloužený. Kuriozitou zápasu bylo to, že na skóre to skončilo 6:0 a na střely na branku taky 6:0. Zápas se nám nepovedl a tak je potřeba na něj co nejdřív zapomenout!"



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] (84. F. Kvasnička [-] ) - M. Beneš [-] , D. Průdek [-] , P. Petkov [-] , O. Kuta [-] - M. Sládek [-] , J. Váša [-] (67. V. Kotalík [-] ) , M. Štěpánek [-] (49. J. Havlíček [-] ) , T. Chromý [-] (75. D. Frnka [-] ) - M. Svobodný [-] (77. M. Samborský [-] ) , J. Píšek [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - R. Mertl [-] (63. K. Malák [-] ) , M. Janáček [-] , J. Grohman [-] , D. Račák [-] - T. Kaňa [-] (73. F. Malina [-] ) , M. Račák [-] , J. Šisler [-] , J. Micák [-] - L. Matúš [-] , S. Budík [-]

ŽK: 5. D. Průdek , 48. M. Štěpánek , 88. P. Petkov - 33. D. Račák , 81. J. Grohman .
Hráči zápasu: J. Váša , M. Sládek .
Místo: K. Újezd. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žurek Roman - Mráz, Špelina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.