3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice přetlačily Krumlov a dotáhly se na něho v tabulce


Branky


0

Domácí nakonec vyhráli každý z poločasů, ale Krumlovští litují, že herně povedenější druhý poločas nevyužili k cestě za bodovým ziskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Netolice začaly lépe

Domácí Netolice měly v prvním poločase značnou převahu jak v držení míče, tak i v dostávání se do šancí, a jednu z nich dokázali zužitkovat. Vlášek se ve 33. minutě prosadil po standardce, když dokázal usměrnit míč hlavou za záda Kejšara. Poté dali po zmatku ve vápně domácí další gól, ale ten nebyl uznán kvůli odmávanému ofsajdu. Hosté měli pouze náznaky šancí, Prokop zasekl míč ve vápně a střílel na zadní, ale míč mu skluzem vypíchl obránce. Poté mohl utíkat Prokop sám na bránu, ale obránce ho zbrzdil držením za dres a poté ofenzivní hráč Krumlova nepřesně přihrál. Netolice tak po prvním dějství držely hubený náskok, především Vlášek si mohl drbat hlavu - sám měl několik příležitostí k navýšení skóre.

Rokůsek rychle vrátil domácím vedení

Ve druhém poločase měl pro změnu územní převahu Krumlov, ale vyloženou šanci si vytvořil až v 53. minutě. To přišel gól poté, co levý obránce Houska podpořil utok a šťastně levou nohou z úhlu vstřelil branku. Netolice ale bleskurychle zareagovaly a o tři minuty později opět vedly. Rokůsek hlavou dotlačil míč do sítě - 2:1. A v 66. minutě přišel třetí úder do Kejšarovy brány. Z levé strany nacentroval záložník do vápna a střídající Bálek si počínal v zakončení důrazně a protlačil míč do brány přes beka i brankáře. Další gól mohl přidat Vlášek, ale po chybné rozehrávce brankáře nedokázal zamířit do opuštěné brány. Jediná šance poté pro Krumlovské přišla z následného protiútoku, když Bordáč namazal míč Rozkošnému na vápno, ten pálil z první a ve vápně tečoval balon Prokop patičkou, která mířila pouze do tyče. Domácí si tak připsali tři body.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér): "V zápase jsme podali kvalitní, soustředěný a zodpovědný výkon a zaslouženě zvítězili. V prvním poločase jsme soupeře výrazně přehrávali, a kdyby Vašek Vlášek proměnil alespoň polovinu ze svých vyložených šancí, mohli jsme jít do druhé půle minimálně s tříbrankovým náskokem. V jejím začátku jsme Krumlovu dali trochu víc prostoru a on toho využil ke srovnání na 1:1. My jsme ale dokázali svým důrazem zvýšit naše vedení o dvě branky. Definitivní pojistku mohl přidat - kdo jiný než smolař zápasu - Vašek Vlášek, který ale po špatné rozehrávce hostujícího brankáře netrefil z malého vápna zcela odkrytou branku. A to nás mohlo mrzet, protože z následného protiútoku se soupeř dostal do našeho vápna, ale naštěstí tečovaná střela skončila na tyčce. Závěr jsme si už dokázali pohlídat. Všem hráčům děkuji za přístup k zápasu a předvedený výkon."

FK Slavoj Český Krumlov B
Aleš Prokop (hráč): "První půli byli lepší domácí a druhou zase hosté. V prvním poločase jsme měli jen náznaky šancí, domácí se dostávali do šancí. Ve druhém jsem zase měli územní převahu my, bohužel si nakonec domů body nevezeme."



Sestavy


1. FC Netolice
P. Šanda [-] - J. Pivoňka [-] , J. Lukáš [-] , P. Beneš [-] , S. Šulc [-] - F. Rokůsek [-] , M. Baloušek [-] (63. M. Bálek [-] ) , M. Pešek [-] (81. J. Urban [-] ) , D. Andres [-] - L. Kisvetr [-] , V. Vlášek [-] (88. J. Schwinger [-] )

FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - J. Čabaj [-] , J. Houska [-] , T. Kopřiva [-] (46. M. Hrabík [-] ) , M. Rytíř [-] - A. Prokop [-] , M. Pils [-] (70. P. Vnuk [-] ) , J. Rozkošný [-] , L. Kitzler [-] (46. J. Poláček [-] ) - P. Bordáč [-] , J. Carda [-]

ŽK: 41. S. Šulc , 75. J. Pivoňka , 79. L. Kisvetr , 86. M. Bálek - 59. P. Bordáč .
Místo: Netolice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - Schwarz, Zloch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.