2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 12:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělba bodů, ale spokojený nebyl ani jeden tým


Branky


35. M. Koza , 90. M. Sivák - 19. J. Klimeš , 54. J. Klimeš
0

Domácí po zápase litovali, že nedokázali v prvním poločase proměnit ani jednu z penalt a bodový zisk honili až v poslední minutě zápasu. Za Dříteň se po týdnu opět dvakrát trefil Klimeš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty pro domácí, přesto šli do vedení Dříteňští

Černá se do soupeře pustila a v 15. minutě měla ideální šanci jít do vedení, když rozhodčí Brych nařídil první pokutový kop proti Dřítni. Sivák ale zklamal, Lébl jeho úmysly přečetl a penaltu vyrazil do bezpečí. A tak udeřilo na druhé straně. Míč ideálně skočil do rány Klimešovi a nejlepší hráč minulého kola parádní ránou přes gólmana zařídil Dřítni vedení – 0:1. Ve 21. minutě ovšem přišla druhá penalta pro tým Černé, a Dříteňští se po ní hodně zlobili na sudího. Míc si postavil na penaltový puntík Koza – a neproměnil, Lébl začaroval podruhé a opět střelu dokázal vyrazit. A tak se Černá dočkala až ve 35. minutě, když střelou zpoza vápna srovnal Koza.

Sivák srovnal v poslední minutě

Do druhé půle vstoupili gólově hosté, opět to nebyl nikdo jiný než Klimeš, který tak podruhé v řadě zaznamenal dvougólový příspěvek. Balón si navedl ze strany na střelu a zamířil k tyči. Bublík pochytal vážné šance, ale branky dostával z kategorie lacinějších – 1:2. Navíc Bublík mohl být rád, že jeho střet s Pfefferem nebyl posouzen jako penaltový. David Kříž posléze přestřelil domácí branku z malého vápna. Černá se ale nevzdávala a i když ve druhé půli už nepředváděla tak povedený výkon, jako v prvním dějství, věřila ve vyrovnání. Toho se dočkala na poslední chvíli! Sivák v poslední minutě po závaru před Léblem srovnal na konečných 2:2 a opět prokázal čich na důležité branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Černá v Pošumaví
Jiří Daňo (vedoucí mužstva): Je to strašné - nejlepší první půle za půlrok, a naši dva nejlepší střelci nedají ani jednu z penalt. Pak je to těžké a nemůžeme vyhrávat. Zaplaťpánbůh, že jsme před poločasem vyrovnali. Hráli jsme jeden z nejlepších zápasů v I.B, proti Dřítni, která je na druhém na místě. I když, nedochází mi, že zrovna ona je tak vysoko… Se štěstím jsme vyrovnali v poslední minutě. Ale musím sklonit klobouk, hráli jsme dobře. Nikdy nebrečím, ale když už rozhodčí pískl druhou penaltu, kdy před prázdnou bránou byl náš útočník, tak musí následovat červená karta. Byli jsme lepší, měli jsme vyhrát, ale nakonec zaplaťpánbůh za bod.

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (stoper): První půle dva pokutové kopy proti nám, obě chytil výborný brankář Lébl. Herně to nebylo z naší strany nic moc, přesto jsme se ujali vedení, soupeři se do přestávky podařilo srovnat. Pak jsme opět vedli, hráli jsme proti deseti, ale na tom jejich děsném hřišti se to nedalo. Nakopávali balóny a vepředu bojovali. Bohužel v 90. minutě jsme dostali na 2:2. Docela smůla, mohli jsme vyhrát, jaké jsme měli štěstí doteď, tak tentokrát se k nám otočilo zády. Remíza asi zasloužená. Co se týká rozhodčích, nechápu to… Jedna penalta vymyšlená, pro nás jasnou nepískl, pískali ofsajdy, co nebyly. Děs. Za bod jsme rádi. Brankář penalty nechytil, jen vyrazil, my mu říkáme, že by je měl držet (úsměv). Lébl byl naším nejlepším hráčem, kromě penalt chytil i další dobré střely.



Sestavy


TJ Černá v Pošumaví
J. Bublík [-] - T. Kordík [-] , M. Schober [-] , K. Strnad [-] , J. Černý [-] - K. Vrba [-] , P. Pavlis [-] , K. Zeman [-] (83. L. Brůha [-] ) , M. Sivák [-] - J. Havierník [-] , M. Koza [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Werner [-] , T. Slepička [-] , L. Hošek [-] - D. Kříž [-] , M. Tupý [-] , M. Kovařík [-] , O. Šíma [-] (64. A. Pícha [-] ) - V. Pečenka [-] , J. Klimeš [-] , L. Pfeffer [-]

ŽK: 26. M. Schober , 44. M. Koza , 85. K. Zeman - 22. L. Hošek , 38. L. Pfeffer , 70. M. Tupý , 85. A. Pícha . ČK: 58. M. Schober .
Hráči zápasu: M. Koza - M. Lébl .
Místo: Černá. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Brych Jiří - Marek, Zloch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.