3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Neskutečný finiš Nemanic! Na čele tabulky si vytvořily náskok


Branky


0

Souboj titánů dlouho vyzníval lépe pro hosty - plánský kapitán Tomáš Pintér se trefil přímého kopu a Planá dlouho držela hubený náskok. Nemaničtí ale svou snahu korunovali vyrovnáním v 85. minutě a o dvě minuty na to už vedli, když se trefil střídající Kapri! Pojistku pak v nastavení obstaral Zach a Nemaničtí tak nadále suverénně kráčí soutěží. Utkání mělo podle všeho hodně "zvláštní způsob řízení" - kdy rozhodčí vypadali na to, že při přípravě na zápas trochu přebrali v restauračním zařízení...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá vedla po střele kapitána

Plánští šli do celkem brzkého vedení. Polomčák kop Tomáše Pintéra z přímáku takřka od lajny trochu podcenil a hosté se ujali vedení - 0:1. Hra se poté přelévala ze strany s náznaky šancí, ale na vyloženou gólovku se čekalo marně. Nejblíže brance měl po povedném voleji Řehoř, ale brankář skvěle zasáhl.

 

Obrat vedl Schönkypl

Domácí se ve druhé půli jen stěží dostávali k šancím na vyrovnání, když už se jim to povedlo jako Křiváčkovi, tak skvěle zasáhl Nováček, který svému týmu výrazně pomáhal. A tak to vypadalo, že zápas skončí hubeným vítězstvím hostujícího celku. Pak ale přišla poslední pětiminutovka a Nemanice potrestaly Planou za pasivní hru. Na 1:1 vyrovnával Schönkypl po standardce. Předchozí roh plánská obrana ještě odvrátila, ale po následujícím sporném přímáku z druhé strany už míč z kopačky Dubského zamířil do ohně do vápna, v závaru se nejlépe zorientoval právě nemanický útočník a ve skluzu dopíchl míč skrz nohy obránce do sítě - 1:1. A o dvě minuty na to už domácí vedli! Po přímáku z pravé strany hřiště  Schönkypl centroval na zadní tyč a tam se skvěle zorientoval Kapri – 2:1. Domácí bek se tak už poněkolikáté v sezóně trefil krátce po svém příchodu na hřiště, ale tento gól byl extrémně důležitým. Poslední hřebíček do plánské rakve přišel už v nastavení. Protiútok Plané byl zachycen a Schönkyplovi se podařilo prostrčit míč na střed hřiště k Zachovi, který už běžel sám proti Nováčkovi a napálil míč nekompromisně do brány. 

 

Hrál se podle očekávání na měřítka I.B férový a vyspělý fotbal, i když nepřinášel tolik šancí a zajímavých okamžiků. Podle přítomných měl ale jednu zásadní vadu - nezpůsobilé rozhodčí ve složení Trkovský - Novotný, Třeštík, kteří zkazili zážitek z duelu oběma celkům a celkem 250 natěšeným divákům. O tom již přineseme samostatný článek, protože něco takového se vidí málokdy.

 

Pár momentů ze zápasu a gól na 3:1 



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Petr Böhm (hráč): "V prvním poločase vše ovlivnila 9. minuta, kdy se Planá trefila z přímáku. Poté se hrálo víceméně po vápna. Ve druhé půli z naší strany pořád probíhalo dobývání plánské obrany. Od 85. minuty se všechno změnilo. Vyrovnali jsme gólem z kategorie šťastných, pak dali gól po standardce. Palná nehraje špatný fotbal, mají tam jak zkušené kluky, tak dravé mládí. Ale za poslední desetiminutovku si myslím, že jsme si výhru i zasloužili, Planá se zatáhla a už trochu nestíhala, občas si už pomáhali zdržováním."

SK Planá
Jan Pintér (záložník): "Chtěl bych pogratulovat soupeři k vítězství, mají ve svém týmu řadu kvalitních hráčů. Nicméně si myslím, že jsme závěr závěr utkání měli zvládnout lépe. Dostat tři góly za osm minut je bohužel jen naše chyba. No a k tomu zbytku se asi nechci vyjadřovat. Kdo tam byl, udělá si obrázek sám. Jen chci říct, že to je škoda pro celý fotbal a toto utkání si zasloužilo něco jiného.



Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - A. Motl [-] , J. Křiváček [-] (68. J. Hucek [-] ) , K. Zatloukal [-] (85. T. Kapri [-] ) , S. Dubský ml. [-] - J. Nevosad [-] , P. Čech [-] , M. Novotný [-] - P. Schönkypl [-] , S. Dubský [-] , M. Zach [-]

SK Planá
J. Nováček [-] - M. Turek [-] , R. Kubíček [-] , D. Kneys [-] , T. Pintér [-] - T. Řehoř [-] , F. Čertík [-] , J. Pintér [-] , M. Beran [-] - L. Balogh [-] (87. P. Vobořil [-] ) , J. Zedek [-]

ŽK: 70. M. Zach - 15. T. Pintér , 20. L. Balogh .
Hráči zápasu: P. Schönkypl - J. Nováček .
Místo: Nemanice. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - Novotný, Třeštík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.