T. Kučera 3.
M. Peterka 71. (p.)
2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice vyválčily cenné vítězství


Branky


3. T. Kučera , 71. M. Peterka (p.) - 6. T. Tůma (p.) , 34. M. Bednár , 81. M. Bednár
0

Na Sedlci se jen tak snadno nevyhrává, navíc Lheničtí počítají ve svých řadách četné ztráty. Tentokrát ale byli hosté velmi protuktivní a urvali velmi důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký start utkání

Zápas velmi slušné úrovně se hrál na sedleckém trávníku. Domácí měli výborný úvod, když hned ve 3. minutě Bednár ztratil balón na středu hřiště a domácí šli do přečíslení. Peterka vysunul Kučeru a ten v samostatném úniku dloubákem přehodil Dvořáka - 1:0. Lhenice se ale bleskurychle oklepaly a rychle si vybojovaly penaltu, když se uvolnil Pořádek a byl ve vápně faulován Hovorkou. Tůma desítku suverénně proměnil - 1:1. Hosté pak byli o něco aktivnější a zaslouženě šli i do vedení, když po levé straně vysunul Bednár Mrkvičku, který míč vrátil pod sebe a Bednár z úrovně penalty rychlou akci proměnil v branku na 1:2. Domácí poté hrozili hlavně ze standardek, ale vedení si do poločasu hosté uhájili.

Dvořák ven? Ne, jen penalta

Druhá půle patřila herně Sedlci, který zatlačil soupeře na polovinu. Koch nastřelil břevno, několik dalších šancí domácí neproměnili, až se opět objevil za obranou Kučera, udělal kličku brankáři, který byl u míče pozdě a útočníka podrazil. Kopala se penalta, k údivu domácích však nebyl vyloučen brankář Dvořák. Ten vzápětí penaltu proti Peterkovi nezlikvidoval - 2:2. Vypadalo to, že Lhenice budou rádi za remízu, ale v tom podnikly ojedinělý brejk, míč se dostal od Mrkvičky k Bednárovi, který si položil hráče a z dvaceti metrů zamířil levačkou přesně k tyči Hanzalovy branky - v 81. minutě 2:3! Sedlec následné rohy a standardky už do sítě nedostal, hosté tak vydřeli tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): Tentokrát jsme si prohrát určitě nezasloužili. Šli jsme rychle do vedení, bohužel jak už je naší tradicí, vzápětí bylo vyrovnáno. Lhenice byly v prvním poločase o něco lepším týmem a šly do vedení. Ve druhém poločase se však hrálo výhradně na jejich polovině a byla jen otázka času, kdy vyrovnáme. To se nakonec podařilo z penalty, po které ale kupodivu nenásledovala červená karta pro brankáře. Jinak vynikající rozhodčí asi nechtěl hosty trestat dvojitě, ale pravidla mluví jasně. Měli jsme další šance, ale gól už jsme nedali a chvíli před koncem se z ojedinělé akce trefily Lhenice. Je to velká škoda, tentokrát jsme měli bodovat.

SK Lhenice
Pavel Hodina (trenér): První půli jsme začali hrozně a po chybě Bednára inkasovali. Pak jsme měli více ze hry, přitlačili domácí před jejich branku a dali dvě branky. Nastoupili jsme ve slepené sestavě a ještě se nám v první půli dva hráči zranili, Pořádek si natáhl sval a Tůma měl problém s kolenem. Druhou půli byli domácí lepší, zatlačili nás, což jsem očekával, ale do nějaké větší šance se nedostali, hráli po vápno, spoléhají na vysoké hráče při standardkách, z kterých hrozili. Pak ale přišel penaltový zákrok. Víceméně to vypadalo, že budeme rádi za remízu 2:2, ale z ojedinělého brejku jsme udeřili. Pak už jsme si to pohlídali, domácí tlačili, ale rohy a standardky jsme ustáli, tutovku si domácí nevytvořili. Šťastné vítězství, i vzhledem k tomu, jak slepenou sestavu jsme měli, možná by tomu více slušela remíza, ale zaplaťpánbůh, že jsme vyhráli. Už aby byl konec sezóny, protože už to lepíme silou vůle, jak se dá. Bednár napravil svou chybu dvěma góly a byl tak mužem zápasu.



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Pešek [-] , J. Koch [-] , M. Bláha [-] , L. Hovorka [-] - J. Zíka [-] (46. P. Borovka [-] ) , J. Pavlíček [-] , M. Chromý [-] , M. Peterka [-] - T. Kučera [-] , K. Pekař [-] (63. P. Holba [-] )

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - J. Prenner [-] , L. Kopf [-] , V. Pilát [-] , K. Muška [-] - J. Mrkvička [-] , T. Tůma [-] (57. M. Mahák [-] ) , M. Bednár [-] , J. Růžička [-] - R. Pořádek [-] (89. L. Burda [-] ) , J. Schön [-]

ŽK: 24. K. Pekař , 37. J. Koch , 89. M. Bláha - 23. J. Růžička , 70. J. Dvořák , 74. J. Mrkvička , 87. M. Mahák , 89. R. Pořádek .
Hráči zápasu: M. Bednár .
Místo: Sedlec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Frček Filip - Malota, Knotek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.